Skip to main content

Signe Søes klar til World Cup finalen i Zürich

| Administrator | Nyheder 2008

Signe har gode muligheder for at lave historisk resultat

Et tændt dansk landshold tager her til eftermiddag af sted til finalerunden i årets World Cup.
Lørdag løbes der mellemdistance og søndag eftermiddag afsluttes årets World Cup med en Bysprint i Zürich. Stævnet i Schweiz har traditionelt været en flot sæsonafslutning med mange tusinde tilskuere på lægterne til den afgørende sprint konkurrence.

Danmark har mulighed for at opnå det bedste dameresultat nogensinde, hvis tingene lykkes for dygtige Signe Søes fra OK Pan Århus. Signe ligger før de to sidste konkurrencer nr. 9 i den samlede World Cup en placering bedre en Danmarks hidtil bedste kvindelige placering som Anne Konring Olesen fra FIF Hillerød stod for i 2006.

Signe fortæller i toget på vej til Kastrup ”Jeg er føler mig frisk og glæder mig til finalen”. Signe forsætter, ”jeg har lavet lidt for mange tekniske fejl de seneste konkurrencer og har derfor besluttet, at fokusere på orienteringsteknikken under konkurrencerne i Schweiz – så må vi se hvor langt det rækker”. Signe har de seneste uger løbet danske og svenske mesterskaber og der er ikke nogen tvivl om af fysikken er OK – det er blot tekniske fejl, der har forhindret hende i at levere topresultater – det kommer måske i weekenden?

I Kvindernes konkurrence er den samlede vinder allerede klar inden finalen. Den norske superpige Anne Margrethe Hausken, har haft en fantastisk sæson og er sikker på den samlede sejr. Lige meget hvordan Hausken løber i de sidste to afdelinger vil hun kunne hæve World Cup trofæet på søndag. Hos herrerne står kampen mellem hjemmebanefavoritten Daniel Hubmann og den franske orienteringsmaskine Thierry Gueorgiou - igen anden kan, søndag eftermiddag, komme til at gøre krav på den samlede sejr.

De øvrige danske løbere er Maja Alm fra HTF Haderslev, Rasmus Søes fra Farum OK og klubkammeraterne Tue Lassen og Mikkel Lund fra Faaborg OK. Sidstnævnte er bedst placerede dansker med en foreløbig 32. plads før de to sidste afdelinger.

Der er planlagt Web TV fra stævnet både lørdag og søndag.
Lørdag fra kl. 13:00 til 16:15 og søndag fra kl. 13:00 til 16:00

Link: http://www.internettv.ch


Link til løbes hjemmeside med yderligere information herunder.

http://www.postfinancesprint.ch