Skip to main content

Grimt uheld

| Administrator | Nyheder 2008

Grimt uheld ved MTB-O Cup

Ved Friluftsland MTB-O Cup 7 i Stenderup d. 10. august var en rytter ude for et grimt uheld, hvor benet blev alvorligt beskadiget.

Mens landsholdsrytter Line Pedersen, Ballerup OK, forbandt det åbne sår på den tilskadekomne med sin cykeltrøje - afbrød Jens Asbjørn Sørensen, OK West, sit løb og kørte efter hjælp i stævnecenteret, hvorefter den uheldige rytter kunne bringes til hospitalet.

Det var en flot og helt korrekt handling fra de to ryttere som er kendt for at vinde deres respektive klasser. Det er selvfølgelig helt selvsigende at man som rytter har et ansvar for at hjælpe andre ryttere i nød, men der har tidligere været eksempler på det modsatte.

Line Pedersen kunne efterfølgende fortsætte sit løb og ville faktisk have vundet D21 med 2 minutter. Line havde dog glemt at klippe den post, hvor hun havde forbundet den tilskadekomne rytter og måtte derfor se sig disket.

MTB-O projektstyregruppen påskønner den meget ansvarsfulde handling, også fra flere andre unavngivne ryttere som hjalp til i skoven.

Johan Holkmann Jacobsen