Skip to main content

Sådan Danmark!

| Administrator | Nyheder 2008

Alle danskere videre til finalerne på mellem

Temperaturen er skruet ned på ca. 15 grader og det øser ned hernede i de tjekkiske bjerge – det kunne dog ikke forhindre en superflot kvalifikation for det danske VM-hold – alle gik videre og er dermed klar til en spændende finale med mange danske muligheder.

Faaborg drengene Tue, Mikkel & Christian havde alle en god kvalifikation og gik sikkert videre til eftermiddagens finale. ”terrænet var spændende og udfordrende med flere forskellige typer af skov” fortalte Christian Nielsen efter løbet.

Hos pigerne blev der løbet godt og 3 glade danske piger glæder sig til at give den gas senere på dagen. Signe Søes viste endnu en gang ved dette mesterskab, at hun er i fin form – i dag med en sikker 3.plads i hendes kval-heat. Det betyder en fordelagtig start tid, som en af de sidst startende, til Signe i finalen.
Line Søderlund løb fantastisk godt og sikrede sig sin første VM-finale nogensinde med en 11. plads i hendes heat.

Mellem de to konkurrencer slapper danskerne af på hotel i Rymanov – depoterne skal fyldes og der bliver puslet om atleterne af holdets fysioterapeut Michael Rømer.

De danske placeringer:

Ane Linde, OK Pan Århus\tNr. 14
Line Søderlund, Farum OK\tNr. 11
Signe Søes, OK Pan Århus\tNr. 3

Tue Lassen, Faaborg OK\tNr. 11
Christian Nielsen, Faaborg OK\tNr. 14
Mikkel Lund, Faaborg OK\tNr. 12

Herrernes finale starter kl. 15:00
Damernes finale kl. 17:30

Du kan følge VM via arrangørernes hjemmeside, som der er link til herunder.

Tjekkisk tv producerer eftermiddagens finale til hjemlandets Tv-kanal. Desuden kan du følge VM på TV2 Sport, Norge og TV4 Sport, Sverige, hvis nogen skulle være så heldige at kunne se disse kanaler.


http://www.woc2008.cz