Skip to main content

Appeludvalget træder til

| Administrator | Nyheder 2008

De 4 klubber i COWI-ligens 2. division Øst har samtykket i at lade forbundets appeludvalg afgøre den indbyrdes placeringsrækkefølge efter de to indledende runder.

Der er, som tidligere omtalt her på hjemmesiden opstået en noget sjov situation i COWI-ligaens 2. division Øst. Klubberne, Allerød, Farum, Søllerød og Ballerup står helt lige, idet de indbyrdes har slået hinanden på kryds og tværs.

Alle 4 klubber har samme matchpoint og alle har mindst en gang slået en af de andre. Den situation har reglementet ikke umiddelbart og utvetydigt tage højde for. Derfor er der brug for en afgørelse.

Det har en tid været lidt uklart, hvem der skulle træffe en sådan, men nu er alle 4 parter blevet enige om at lade forbundets appeludvalg træffe afgørelsen ved en bindende voldgift.

Når sagen har fundet sin løsning er det så op til Planudvalget at få fremtidssikret reglementet også på dette punkt.

Under sagens behandling for appeludvalget, sker der en udskiftning i bemandingen. Formanden, Søren Hviid har accepteret at Gunnar Tamberg, der er medlem af Ballerup udtræder som inhabil og erstattes af Jens Jørgen Lyngaa, Herning OK.

Det appeludvalg der herefter skal træffe afgørelsen bliver:
Søren Hviid, OK FROS
Karl Johan Clemmensen, Rold Skov OK
Jens Jørgen Lyngaa, Herning OK
mens
Preben Schmidt, Generalsekretær er sekretær for udvalget.