Skip to main content

Frederik og Mary besøger Maja

| Administrator | Nyheder 2008

Det kommer måske i TV. Det ved vi ikke lige nu.

Men det er et faktum at HKH Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary på tirsdag den 17. juni 2008 besøger Haderslev og Maja.

Jønne fra HTF fortæller til hjemmeside, at – ”Maja skal repræsentere vores sport og deltage i det store Idrætsshow, der afvikles i Haderslev Idrætscenter til ære for de kongelige”

Det hedder i indbydelse at -

”I forbindelse med Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys besøg i Haderslev tirsdag den 17. juni 2008 besøger de blandt andet Haderslev Idrætscenter. Besøget i Haderslev Idrætscenter er fastlagt til 16.20 til 17.00.

Vi vil i den forbindelse gerne invitere børn og unge fra vores frivillige foreningsliv og skoler til at opleve et idrætsshow sammen med kronprinseparret. Derfor inviteres I

Tirsdag den 17. juni 2008 fra kl. 15.00 – 17.15 i Haderslev Idrætscenter

som gæster og publikum til vores store festfyrværkeri af et idrætsshow. Her vises eksempler på idræt og aktiviteter i Haderslev Kommune indenfor breddeidræt, talentudvikling og streetkulturen.

På gulvet vil aktører fra Haderslev Orienteringsklub, Haderslev Idrætsakademi, Kickboxerne, Fægteklubben i Vojens, Idrætstrailerne i folkeskolerne, Vojens Ishokeyklub, Skatecity m.fl. optræde og vise eksempler på deres kunnen og talent, mens en storskærm med filmklip og lyd viser et bredt udsnit af idrætsaktiviteter i kommunen. Der vil være en festlig konferencier som underholder og guider os gennem showet. Showet forventes at vare ca. 25 min. .”

”Efter sigende vil der være tv-dækning”, fortsætter en tydelig stolt klubformand. ”Men vi ved ikke lige, hvordan og hvornår, det bliver sendt ud. Det får du besked om, når jeg ved mere.”

Jeg synes, det er flot, at vi på denne måde er med, hvor ting sker. Det hedder i visionen for vores nye breddepolitik, at vi skal arbejde for at –

”Orientering skal være en anerkendt, synlig og tilgængelig sport, som det er sjovt, sejt og sundt at være en del af.”

Jeg synes, at Maja – et af vores største talenter - og landsholdsløber – samt HTF bidrager flot hertil ved at stå frem og gøre vores sport synlig, og at det er udtryk for en anerkendelse, når vi er med som en naturlig del af en sådan idrætsfestival.

Tak for det, Maja og Jønne!

Husk også, at HTF netop står klar med forbundets ældste og meget anerkendte sommerstævne – Vikingedysten – Se indbydelsen via link. De fortjener mange deltagere.

http://vikingedyst.okhtf.dk/