Skip to main content

KUM stafet

| Administrator | Nyheder 2008

Årets Kreds Ungdoms Match er slut...

Jette Kreiberg, Børn og unge fortæller:

Efter en dejlig KUM-fest og behørige præmieoverrækkelser blev det alvor. Nu var det tid til stafet og de bedste hold er sat. Igen var ØST-bussen forsinket !!! Hvad laver ØST dog!

Der var nogen som havde stjålet nummerpladerne i nattens løb, så bussen måtte ikke køre. Gode råd var dyre! Hvad gør vi nu ? Ringer til politiet. ”Ja, I må ikke køre uden nummerplader!” ”Men vi står her med 70 unger, der skal til stafet?” OK ØST er som altid forberedt, de har selv en politimand med i bussen :-,) så han "eskorterede" bussen ud til stævnepladsen.

Traditionen med at første turs- løbere finder på noget sjov, blev så sandelig holdt i hævd. Magen til smattede og noget klam start på en stafet er vist ikke set tidligere i KUMs 35-årige historie (det er faktisk for 35 år i træk KUM bliver afholdt).


Der blev efter en kort opvarmning og en mindre tissepause! afholdt en regulær fight i, hvem der kunne ramme flest af de andre med ketchup, remoulade, mel og mælk. Føj for en stinker, som flere af løbsdeltagerne udbrød, da de senere komme i mål efter at have ligget bagerst i stafettoget.

Vejret var fantastisk, skoven godt tilgroet, men spændende og afgørelsen også tæt på andendagen. Igen lå SYD snublende nær på NORD, så de skal ikke vide sig for sikre til næste år. SYD viste virkelig gode takter i år og de har fremtiden for sig.

Samlet stafetstilling til den 35. KUM 2008 blev:

1. ØST 1. hold i tiden 2.26:58
2. NORD 1. hold 7:59 efter
3. SYD 1. hold 9:47 efter

Flot af alle 3 hold, godt kæmpe.


Se resultaterne på hjemmesiden via link.

http://www.laniesoftware.com/kum2008/index.html