Skip to main content

Breddekonsulent søges

| Administrator | Nyheder 2008

Det lykkedes ikke at finde en løsning sammen med HNIE. Derfor genopslås stillingen i sin hidtidige form som en fuldtidsstilling, der skal løse opgaver i hele landet.

Det var et forsøg på nytænkning, da hovedbestyrelsen valgte at tage imod et forslag om at ansætte en person til at varetage såvel undervisningen på orienteringslinien på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole, som jobbet som breddekonsulent i Vestdanmark.

Løbet er nu kørt, da skolen ikke kan vente længere med at få afklaret den personalemæssige situation, og der ikke kunne opnås enighed om en fælles ansættelse.

Der er ingen problemer i samarbejdet mellem forbundet og skolen understreger alle parter, men der har bare rigtigt mange forskellige ting der skulle passe sammen, hvis den fælles ansættelse, skulle blive en succes. Og de var bare ikke til stede i tilstrækkelig høj grad, er den korte konklusion.

Genopslaget af stillingen sker nu på en sådan måde, at alle kan søge den fra hele landet. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne ser flere ansøgere fra Østdanmark og helst af begge køn.

Læs og print stillingsopslaget via link. Fristen for at søge udløber fredag den 30. maj 2008.

http://www.do-f.dk/forbund/dok/forslag/2008_stillingsopslag_bredde.pdf