Skip to main content

Lasse skipper sprint og stafet ved MTB-O EM i DK

| Administrator | Nyheder 2008

Skovlukninger har fået Lasse Brun Pedersen til at vælge fra

Dagens store nyhed fra MTB-O Campen i Silkeborg, hvor mange af verdens bedste ryttere er samlet til træning og dyst, er desværre kedelig set med danske øjne.


Forsvarende EM-guld vinder i sprint Lasse Brun Pedersen fra Ballerup OK, har nemlig besluttet ikke at stille op i sprint og stafet, når der er EM på hjemmebane i 2009.


Lasse fortæller, at generne ved at overholde skovspærringerne, i områderne omkring Hareskoven nord for København, skaber så store problemer for hans træning, at han har besluttet, at vælge sprint og stafetkonkurrencerne fra. ”min daglige træning og fornøjelsen ved min sport bliver begrænset så meget af restriktionerne, at jeg har været nød til at vælge” siger Lasse samtidig med, at han ikke lægger skjul på, at beslutningen har været endog meget svær. Beslutningen er endvidere taget for, at kunne træne og forberede sig optimalt til årets EM & VM-konkurrencer.


Den velbesøgte Camp, med ca.130 deltagere, heraf mange af verdens bedste ryttere giver ellers støre løfter for fremtiden for dansk MTB-O. Således viser de danske herrer storform. Allan Jensen fra Silkeborg OK, Lasse Brun Pedersen, Ballerup OK og Torbjørn Gasbjerg fra OK Pan Århus er således de tre førende i den samlede Camp-stilling.


Campen arrangeres af Peter Poulsen fra Silkeborg OK, som udtrykker stor glæde over, at så mange har valgt at bruge St. Bededagsferien i Silkeborg. Peter bemærker, at det er fantastisk dejligt at både elite og brede kan være sammen om sporten og hjemmesidens udsendte kan kun bekræfte ham i hans udsagn. Træningerne er mange og gode – stemningen og det sociale samvær er helt i top.

Se resultater via link herunder

http://www.mtbocamp.dk