Skip to main content

ATK FASE II

| Administrator | Nyheder 2008

Under denne overskrift skjuler der sig et stærkt tilbud…

Historien, der fortælles af vores tidligere sportschef Karl Kristian Terkelsen, er følgende:

”Den 10. november 2006 afleverede DOF ansøgning til Team Danmark om at komme med i det Tema Danmark-projekt, der forkortet hedder ATK.

Det var 2. gang Tema Danmark indbød specialforbund til at arbejde med på, det de kaldte for: Aldersrelateret Trænings Koncept.

Den 4. december samme år blev vores projektansøgning med titlen ’FORSVARLIGT FRA TALENT TIL VERDENSMESTER’ godkendt.

Med denne godkendelse fulgte en første bevilling på 120.000 kr.

I FASE I, skulle konceptet beskrives. Kravet var, at beskrivelsen skulle ske i løbet af 2007. Det lykkedes alene, fordi Mads Ingvardsen, sagde ja til at være tovholder på projektet.

Resultatet har vi alle set. En flot ny bog om orienteringsløberens udvikling med titlen ’Talentets Udvikling – fra nybegynder til ekspert’ og en hjemmeside fyldt med praktiske øvelser og opgaver.

Mads har ikke blot været tovholder og indpisker i Beskrivelsesfasen, men også været forfatter til bogen sammen med Torbjørn Gasbjerg, Jesper Franch, Michael Rømer og Anders Ingvardsen.” slutter KK.

Team Danmark har allerede nu meldt tilbage, at man er mere end tilfreds med resultatet. Det betyder, at vi er foreløbig godkendt til at gå i gang med FASE II, som kaldes: IMPLEMENTERINGSFASEN.

Implementeringsfasen vil også få støtte fra Team Danmark og er planlagt til at skulle løbe over de næste 3 år. Det er betydelige støttekroner, der bliver at hente til dansk orientering. Et beløb på op imod 900.000 kr. over de tre år er der tale om. Det er mange penge.

Der er selvfølgelig nogle forudsætninger, der først skal opfyldes, inden midlerne endelig kan bevilges. Der skal først laves en plan for det 3-årige forløb og udarbejdes en ansøgning. Det skal ske inden den 1. juni 2008.

”Til dette arbejde har vi behov for en dialog med og hjælp fra en bredere kreds af medlemmer i forbundet” – fortsætter KK

”Vi vil gerne have input til, hvordan vi i DOF skal omsætte vores træningskoncept til handlinger og til, hvordan vi får træningskonceptet til at nå længst muligt ud i forbundet.

Det er håbet, at rigtigt mange vil møde frem og give et bidrag til dette spændende projekt ved 2 inspirationsmøder.

Møderne afholdes således


Øst for Storebælt i OK Roskildes Klubhus onsdag den 14. maj kl. 19.00 – 22.00

Vest for Storebælt i Silkeborg OK’s klubhus torsdag den 8. maj kl. 19.00 – 22.00


Hent hele beskrivelsen og indbydelsen via link -

http://www.do-f.dk/forbund/dok/forslag/2008_atk.pdf