Skip to main content

Talent på udsalg

| Administrator | Nyheder 2008

Ved påskeløbene havde DOF’s rullede bogudsalg præmiere med succes.

Salget af den nye bog om orientering fik et flyvende start ved Påskeløbene. DOF’s rullede kontor var for en stund befolket med ivrige bogsælgere.

Mads Ingvardsen og Torbjørn Gasbjerg, der begge har bidraget til den nye bog tog den kolde tørn og sikrede en forrygende start på salget af bogen.

”Det er vigtigt for os at bogen kommer langt omkring og bliver brugt” fortæller Mads Ingvardsen til hjemmesiden. ”Derfor må vi være der hvor folk er flest, og salget her de første tre dage er da også gået rigtigt godt.”

”Det er flest enkelte bøger vi har solgt nu, mens prisen er lav. Vi har nemlig valgt at vende det hele på hoved og lave et udsalg fra starten, med et særligt martstilbud, her ved Påskeløbene og SpringCup. Der er faktisk en del at spare.”

”Normalprisen er 250,- kr. – Et særligt forårstilbud har vi på kr. 225,-, men i marts sælger vi for bare kr. 180,- pr. stk. Hertil kommer så at du kan få bogen sikkert med hjem i en vandtæt plastpose, så den kan ligge tør i din taske. Skal du bestille senere løber der porto og gebyr på for et ikke uvæsentligt beløb.” slutter Mads, der har været tovholder på det flotte projekt der både omfatter en bog og ikke mindst et flot katalog over øvelser på Nettet.

Der er også en del at spare, hvis klubberne går ind og køber en klubpakke. Det kan være som gaver til de unge og deres forældre eller de mange frivillige ledere, der driver arbejdet med at udvikle klubben. En flot påskønnelse som skal gives nu da bogen er helt frisk og ny.

En klubpakke kan købes med 3 eller 5 bøger til en virkelig favørpris. De første klubber har været der og købt både 5 og 10 eksemplarer …

Der er en ny chance ved SpringCup – Find blot DOF bilen på stævnepladsen.

http://www.do-f.dk/nyheder/news.cgi?id=3578