Skip to main content

Spændende start på Landinspektør Junior Cup 2008

| Administrator | Nyheder 2008

Juniorranglisten 2008 er skudt i gang med over 60 unge eliteløbere til start

Påskeløbets første to etaper var rammen om opstarten af den ”nye” udgave, af den danske rangliste. Opbakningen var nærmest total. Stort set alle de bedste juniorer havde valgt, at stille til start i Fanøs fantastiske terræner.


I pigeklassen, var der spænding til det sidste. Løbene udviklede sig til en tvekamp mellem Signe Klinting fra FIF Hillerød og Maja Alm fra HTF Haderslev. De to veninder tog hver deres sejr og ligger således på en delt førsteplads, med hver 190 point efter de første to afdelinger.


Hos drengene viste Søren Bobach fra Silkeborg OK, at han er kommet rigtigt flot igennem vinterens træning. Søren var urørlig og satte 200 point ind på ranglistekontoen i kraft af hans to sejre. Rasmus Thrane Hansen fra Søllerød OK tog sig af andenpladserne og har 180 point efter de to første afdelinger af Landinspektør Junior Cup.


Næste afdeling for juniorerne er DM-Sprint om 14 dage. Her bliver ranglisten brugt til at seede løberne. Således vil den, der fører ranglisten have fordelen af, at starte sidst i næste afdeling.


Link til ranglisten, som snarrest vil blive opdateret.

http://www.do-f.dk/elite/rljun_cup.html