Skip to main content

Snart går det løs på Fanø!

| Administrator | Nyheder 2008

Over 1.700 orienteringsløbere samles til orienteringsfest i påsken


Der er flot tilslutning til de traditionelle Påskeløb i orientering, der i år afholdes på Fanø.
Startlisterne ligger nu klar på arrangørens hjemmeside, du kan finde dem via link herunder.


Fanø byder på fantastiske orienteringsmæssige udfordringer. Terrænet er et af Danmarks absolut bedste klitterræner. Orienteringsteknik bliver vigtigt – en lækkerbisken venter de mange deltagere.


Påskeløbene giver præmiere til den nye danske rangliste for juniorerne. Landinspektør Junior Cup 2008, som ranglisten også hedder, afvikler sine to første afdelinger på Fanø. De flotte store startfelter tæller de bedste danske juniorer og det bliver helt sikkert en konkurrence, hvor vi får et fingerpeg om, hvem der er kommet godt igennem vinterens træning.


Eliteudvalget vil, i samarbejde med arrangørerne, sætte fokus på de to junioreliteklasser med speakning, på 1. og 2. etape. Startlisterne er, som en del af det nye ranglistekoncept, lavet således, at de forventede bedste løbere, starter sidst og konkurrencen dermed vil være spændene hele vejen igennem. På første etape er det Maja Alm, HTF Haderslev & Søren Bobach fra Silkeborg der starter sidst. Dagen efter vender vi resultatlisten fra 1.etape og starter løberne, så den der vandt første etape starter sidst.


Vel mødt til spændende dage på Fanø.

http://www.orientering.dk/esbjerg/2008/paaske/