Skip to main content

Træner til S-O-S

| Administrator | Nyheder 2008

Wanted: Coach og Co-Coach til S-O-Skole

S-O-S er et nyt initiativ i Østkredsen, Det er et af træningstilbud til de 10-16 årige.

Formålet er at sikre den røde tråd fra Skovcup til TKC (TalentKraftCenter).

Der er idag et hul i systemet. Den røde tråd der skulle have været mellem TKC, som fokuserer på de meget seriøse 15-20 årige og det fælles initiativ omkring SkovCup, som er målrettet bredden i aldersklassen 6-12 årige, mangler.

Dette initiativ skal sikre at hullet lukkes og at den røde tråd forbliver intakt ligefra den første børnebane til den svære bane er intakt.

Træneren vil have det overordnede ansvar med at planlægge og organisere den ugentlige træning. Hjælpetræneren vil hjælpe til på dagen og assistere med postudsætning og indsamling mv.

Vi forventer at ansøgere har trænererfaring og interesse i at deltage i DOF’s træneruddannelse. Har du en diplomtræneruddannelse vil det være en fordel.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Troels Bent Hansen, Charlotte Bergmann, Torkil Hansen eller Lisa Tantholdt står til rådighed for besvarelse af praktiske og faglige spørgsmål.

Læs mere om stilingerne via link

Ansøgning eller interessetilkendegivelse senest 1. april til styregruppen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

http://ostkredsen.dk/cms/index.php?page=s-o-s-sjallands-o-skole