Skip to main content

Holdet til 208 klar

| Administrator | Nyheder 2008

Det danske hold af ungdomsledere, der skal deltage i den nordiske ungdomslederlejr kaldet 208 er udtaget.

Under JWOC 2008 i Gøteborg indbyder de fire nordiske forbund i regi af NORD samarbejdet til en ny Nordisk Ungdoms Leder Lejr kaldet 208. Sidst der blev afholdt en sådan lejr var i 2004, hvor Danmark husede knap 40 unge ledere fra de fire nordiske lande, Finland, Norge, Sverige og Danmark under EOC 2004 i Roskilde.

Formålet er uddannelse og udvikling af de unge. Derfor består en stor del af programmet af undervisning. Men der er også skabt plads i programmet til måske det vigtigste: Det sociale og uformelle.

”En lejr som denne giver et godt netværk på tværs af grænserne. Masser af gensidig inspiration og motivation, som ofte er langt mere værd en nogle formelle o-tekniske færdigheder. Det drejer sig i høj grad om at blive klogere på sig selv, og den opgave det at være træner eller leder i dagens Norden.” fortæller Jette Kreiberg, formand for Børne- og ungdomsudvalget i hvis regi denne internationale udveksling er forankret.

Lejren finder sted i dagene fra den 4. til den 7. juli 2008. Indkvartering sker på en folkehøjskole lige nord for Gøteborg. Det danske hold af unge ledere mellem 18-25 år består af:

Kasper Fjellerup, FIF-Hillerød,
Michael Kreiberg, OK Roskilde,
Tobias Midtgaard Frich, OK Roskilde,
Thomas Vejsnæs OK Sorø,
Harald Hermanrud, Odense OK,
Rasmus Lau, Allerød OK og
Asbjørn Mathiasen, Silkeborg OK,

Ledere fra Danmark er

Søren Larsen, OK Øst og
Emil Thorsen, OK Esbjerg

Læs mere om lejren i Danmark under EOC 2004 via link.

http://www.schm.dk/20nul4