Skip to main content

Trimtex klæder de danske landshold på

| Administrator | Nyheder 2008

Ny laserteknik giver nye muligheder indenfor konkurrencedragterSportchef Ole Lind var for nylig på besøg hos vor hovedsponsor Trimtex i Lillesand, Norge.


Trimtex samarbejder med det danske orienteringslandhold om, at klæde løberne på, når de skal repræsentere Danmark i internationale konkurrencer. Derudover er Trimtex sponsor for den danske seniorrangliste som går under navnet Trimtex Cup.


Under besøget fik sportschefen lejlighed til, at se det sidste nye indenfor beklædning til vor idræt. Trimtex kan nu lave de vildeste designs, fordi man ikke længere behøver, at tænke i syninger og forskelligt farvet stof. I dag foregår hele ”farvelægningen” af dragterne med lasertryk. Det betyder, at alt er muligt og at der kan laves fantastisk flotte designs.


Christian Wiig Bøen, som selv er ”gammel” landsholdsløber for Norge, sidder med Danmark som område. Christian fortæller, at han laver flere og flere nye flotte klubdragter til danske klubber. Alle er velkomne til høre nærmere om mulighederne hos Christian, der sidder klar til at rådgive de danske kunder. Christian kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Du kan desuden læse mere om firmaet via link nederst på denne side.


Herunder Årets afdelinger i Trimtex Cup:


Program - TRIMTEX CUP 2008
29. marts\tafd. 1\tSpring Cup, Lang\tGrib Skov Syd
06. april\tafd. 2\tDM Sprint\t\tRisskov
10. maj \tafd. 3\tTestløb - Sprint\tSverige
11. maj \tafd. 4\tTestløb - Mellem\tSverige
12. maj.\tafd. 5\tTestløb – Lang\tSverige
30. aug.\tafd. 6\tDM Mellem\t\tBorup Skovene
14. sept.\tafd. 7\tDM Lang\t\tRømø
9. nov.\tafd. 8\tJættemilen\t\tGrib Skov Syd

http://www.trimtex.no/no/index.shtml