Skip to main content

Ny landstræner

| Administrator | Nyheder 2008

Dansk Orienterings-Forbund søger landstræner

Stillingsopslag

Vi er et team inden for Dansk Orienterings-Forbund (DOF), der brænder for at skabe verdens bedste landshold.

Nogle af os er lønnede, andre er ikke, men fælles for alle er, at lønnen opgjort i penge ikke modsvarer indsatsen.

Til gengæld arbejder vi med en gruppe top motiverede og dybt engagerede talenter, der satser alt for at blive verdens bedste orienteringsløbere.

Til det team søger vi en fuldtidsansat seniorlandstræner med tiltrædelse snarest muligt. Jobbet er ledigt, fordi landstræner Jakob Ødum ønsker at hellige sig arbejdet med sit private firma 100 %.

Jobbet
Du står i spidsen for Danmarks seniorlandshold i orientering og er ansvarlig for den daglige træning af løberne i DOF’s seniorlandsholdsgrupper.

Du har reference til sportschefen og indgår i den daglige ledelse af landsholdsarbejdet sammen med denne og juniorlandstræneren.

Du er fagligt ansvarlig for træningen af de næstbedste seniorløbere, der trænes af DOF’s to kraftcentertrænere og rådgiver for juniorlandstrænerne.

Du planlægger alle seniortræningsaktiviteter og er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af rejser til landsholdets aktiviteter.

Til støtte har du sportschefen, lederen af det mobile Team Danmark Center og seniorholdlederen. Løn efter kvalifikationer.

Profilen
•\tHøjere træneruddannelse inden for orientering og dokumenteret trænererfaring på kreds- eller nationalt niveau i orientering
•\tKarisma og dertil hørende evne til at motivere landsholdsløberne
•\tIndgående kendskab til vilkårene i international orientering på højeste niveau
•\tTeamplayer med god evne til at samarbejde med sportschef, holdleder, centerleder, eliteudvalgets øvrige medlemmer og øvrige DOF-medlemmer
•\tPlanlægningsevne, evne til at arbejde struktureret og selvstændigt, personlig modenhed, herunder rummelighed i forhold til kritik
•\tUdadvendt og kontaktskabende
•\tVil aktivt understøtte landsholdets værdier: Sammenhold - Seriøsitet - Inspiration mellem "ung" og "gammel" - Opbakning til hinanden - Positiv indstilling.
•\tFleksibel i forhold til at indgå i teamet omkring landsholdets opgaver

Yderligere oplysninger
Se den fulde jobbeskrivelse på www.do-f.dk.

Yderligere oplysninger om jobbet fås hos sportschef Ole Lind på tlf. +45 4196 9371, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller eliteudvalgsformand Helge Lang Pedersen på tlf. +45 5123 1821 eller +45 4448 6562, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ansøgningsfrist
Ansøgning vedlagt CV og eventuelle anbefalinger sendes senest 18. februar 2008 til DOF, generalsekretær Preben Schmidt, Idrættens Hus, 2605 Brøndby eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Dansk Orienterings-Forbund
Er et specialforbund under Danmarks Idræts-Forbund.

Som den eneste ikke-olympiske idrætsgren samarbejder vi med Team Danmark på højeste niveau og modtager derfor støtte til vores topsatsning.

Vores landsholdsløbere og unge talenter er i verdensklasse.
Vi er lidt over 6.000 medlemmer fordelt på 90 klubber.

Hente hele stillingsopslaget og stillingsbeskrivelsen via link.

http://www.do-f.dk/forbund/dok/ansat/2008_stillingsopslag_landstraener.pdf