Skip to main content

Tisvilde Hegn suveræn vinder af DM Klub

| Administrator | Nyheder 2007

Guld til Tisvilde Hegn OK ved DM-finalen for klubhold i Vrøgum d. 14. oktober.

Årets DM for klubhold var en stor udfordring. En udfordring var skoven: Vrøgum Plantage, der har været en lærerig træningsskov for mange af OK Wests orienteringsløbere, som med tiden er rejst ud i landet for at fortsætte deres sportslige karriere i andre klubber. Men også det at få stablet et godt hold på benene var svært med efterårsferie, JEC og seniorelitesamling ude i Europa som konkurrenter.

Tisvilde Hegn OK matchede udfordringen bedst. Med fire klassevindere, seks andenpladser og fire tredjepladser var klubben suveræn vinder. På andenpladsen fulgte Silkeborg OK 41 point efter, tredjepladsen tog FIF-Hillerød sig af, kun et point efter. På de følgende pladser kom Aalborg OK, Odense OK og HTF i nævnte rækkefølge. Det er første år, at både nr. 1 og 2 fra kredsene deltager.

OK West og computersystemet klarede opgaven flot, og mon ikke alle de seks deltagende hold havde en god oplevelse af at deltage i finalen?

Banelæggeren havde formået at skrue nogle gode baner sammen. Bane 1 med sine 11,5 km var dog en lang tur for breddeløberne; 14 løbere var ude i mere end to timer. Banens længde var dog ikke for lang ifølge reglementet.

Vejr og stævneplads var med stævnet, så der var en særlig god lejlighed til at styrke klubånden med kaffe, kage, øl, sodavand, og hepråb til klubmedlemmer, som løb i mål.

Tillykke til Tisvilde Hegn OK. Det er første gang klubben er i finalen – og klubben er heller ikke gammel i første division. Som Ole Husen sagde ved præmieoverrækkelsen er vinderen som regel en klub, som gør et særligt godt stykke ungdomsarbejde. Og det er Tisvilde Hegn OK.


Inga Jager