Skip to main content

OK Roskilde op i 1. division

| Administrator | Nyheder 2007

I Kongsøre Skov blev op- og nedrykninger afgjort mellem Østkredsens tre øverste divisioner. Holbæk OK var glimrende værter i et flot efterårsvejr.

Kvalifikation til 1. division:

Det lykkedes for OK Roskilde at sikre sig oprykning til 1. division ved at besejre Farum OK med 106 – 88. Hermed bytter de to klubber plads for andet år i træk. OK Øst blev samlet vinder med tre sejre – og sikrede sig dermed sin 19. sæson i 1. division i træk. Søllerød OK havde vel nærmest opgivet på forhånd ved ikke at stille med en eneste løber på bane 1. Så de skal næste år atter løbe i 2. division – det er så 11. sæson i træk.

Slutresultat: OK Øst Birkerød 6 point; OK Roskilde 4 point; Farum OK 2 point; Søllerød OK 0 point.

Kvalifikation til 2. division:

De fire nordsjællandske klubber – Ballerup OK, Allerød OK, Helsingør SOK og OK 73 – mødtes for andet år i træk i kampen om to pladser i den næstbedste række. Og resultatet blev det samme som sidste år, så der bliver ingen udskiftning mellem 2. og 3. division. Den afgørende kamp mellem Allerød OK og Helsingør SOK endte 104-89. Allerød OK havde været så smarte, at divisionsmatchen samtidig var udpeget til internt klubmesterskab.

Slutresultat: Ballerup OK 6 point; Allerød OK 4 point; Helsingør SOK 2 point; OK 73 0 point.

Morten Jensen