Skip to main content

Gorm slog dem alle sammen

| Administrator | Nyheder 2007

Vi har stadig landsfinalen i Vrøgum til gode. Men i søndags blev resultatet afgjort i 2. og 3. division i Syd

Tredjedivisionsklubben Gorm overhalede indenom og slog ikke blot klubsamarbejdet Syd fra Aabenraa og Sønderborg, men også andendivisionsklubberne Svendborg/OPI og FROS/Melfar.

I Gorm er man med rette stolte af det flotte resultat. På klubbens hjemmeside tilskriver man det den gode opslutning fra medlemmerne – hele 56 startende – og en smule medvind på dagen. Beskedent indrømmer man: "Vi havde regnet med, at vi igen kunne slå OK SYD, medens vi var lidt usikre på FROS/Melfar. Vi havde vel ikke regnet med, at vi også kunne slå Svendborg/OPI, men de har måske taget lidt let på opgaven."

Sandt er det, at Svendborg kun havde 43 startende løbere. Men da Svendborg i første afdeling i marts slog f.eks. Esbjerg, var man såmænd så få som 47 løbere om at gøre det, så klubben gjorde nok hvad den kunne i op-og-ned-matchen.

Omrokering i 2. og 3. division næste år

Gorm rykker op til 2. division, mens Fros/Melfar rykker ned i 3. division. Den elevatortur har de to klubber taget før, så næste år byttes rollerne måske om.
I 2. division bliver klubberne næste år Faaborg, Esbjerg, Gorm og Svendborg/OPI.
I 3. division bliver klubberne næste år Syd, Fros/Melfar og West/Ribe.
Forrige weekend var der op-og-ned-match mellem 1. og 2. division, så det er allerede afgjort at klubberne i 1. division i Syd næste år bliver Kolding, HTF, Odense og Snab.


Divisionsresultat, Slutrunde 2/3 division Stensbæk

Match  1: OK GORM       - OK SYD        115,0 - 68,0
Match 2: OK GORM - FROS/Melfar 108,0 - 76,0
Match 3: OK GORM - Svendborg/OPI 110,0 - 89,0
Match 4: OK SYD - FROS/Melfar 82,0 - 89,0
Match 5: OK SYD - Svendborg/OPI 70,0 -114,0
Match 6: FROS/Melfar - Svendborg/OPI 78,0 -108,0


Søren Kjær