Skip to main content

Vi ER blevet flere – igen

| Administrator | Nyheder 2007

Medlemstallet stiger stadig.

Medlemstallet stiger stadig. Tendensen er fortsat. Nu er vi 6.490 aktive tilmeldt O-service. Det er en fremgang på knap 100 siden september i år og 300 i forhold til sidste år på samme tid. Ikke så ringe endda. Det svarer vel til medlemstallet i 2-3 halvstore klubber

Hvis tendensen holder samme rytme vil der til november komme en yderligere stigning, hvorefter der kommer et fald, når klubberne laver vinter- og forårsoprydningen i medlemslisten.

”Og næste år vil vi så se det samme billede henover sæsonen. Men forhåbentlig på et lidt højere niveau, som det skete i år” udtaler Helge Søgaard forbundets næstformand med ansvaret for tal og penge til hjemmesiden og fortsætter:

”Det er lige nu, I skal huske at sættes en vagt ved bagdøren. Og måske er det netop i år en ide, at lægge en mere offensiv strategi overfor de medlemmer, der hænger lidt lige nu. – Der kunne måske laves et par gode tilbud hen over vinteren, så de ikke får lov til at glemme deres medlemskab.” Slutter en trods alt meget tilfreds næstformand, der gerne vil takke klubberne for den store indsats der allerede er udført, og som vi gerne i fællesskab vil fastholde.