Skip to main content

DM Mellem går frem

| Administrator | Nyheder 2007

Trods sommerferien ikke helt er slut, er der fremgang i deltagerantallet

Vi så det ved DM Sprint – og nu også ved DM Mellem.

Tendensen er klar. Flere vil gerne dyste i de nye discipliner, som sprint og mellem. Det er stævner af høj kvalitet, der trækker og ikke i så høj grad antallet af kilometer, der skal løbes.

Med over 620 tilmeldte til DM Mellem kan Herning Orienteringsklub tage hul på et spændende efterår. Det er det første stævne i efterårets DM serie, der finder sted på lørdag i Hørbylunde.

DM Mellem og Midgaardsormen ligger tidligt i år. Det skyldes to ting.

For det første er WOC 2007 i Ukraine placeret i slutningen af august, i modsætning til WOC 2006 i Århus, der lå i begyndelse af august. Det betyder at efterårets DM program er presset en del, da landsholdsløberne ikke skal afskæres fra at deltage i DM Mellem. Nu ligger det perfekt, som en god optakt til landsholds tætpakkende kalender for efteråret.

For det andet er skolernes sommerferie flyttet en uge ind i august. Det har givet anledning til lidt bekymring, for deltagerantallet. Weekender der ligger i starten eller slutningen af en ferie har hidtil være fri for større stævner.

Denne bekymring er gjort til skamme. Vi bliver bare flere i år, og måske er tendensen ved at vende. Spændende sportsbegivenheder og ferieweekender har det udmærket sammen.

Læse mere om DM mellem via link.

http://www.herning-orienteringsklub.dk/arrang/dmm2007/index.htm