Skip to main content

Efterårets store udfordringer!

| Administrator | Nyheder 2007

Trænger du til en fremragende orienteringsoplevelse? Trænger du til at rykke lidt på din komfortzone? Eller ønsker du en flot tur i skoven?

Efteråret byder på 4 DM’er i superspændende terræner.

Den 11. august går det løs i Hørbylunde med mellemdistancen arrangeret af Herning OK. Et lille superlækkert, detaljerigt og kuperet område lægger skov til de spændende baner.

Klinteskoven på Møn danner rammen om DM Stafet og DM Lang den 8. og 9. september. Et fantastisk område, der senest har været benyttet med EM i 2004. Herlufsholm OK er arrangør af begge stævner.

Den 21. oktober arrangerer Holstebro OK DM-Ultralang i Husby. - Kortet er nytegnet af et par rutinerede polske kortspecialister, og som du ser på kortudsnittene, så er der lagt op til tekniske udfordringer fortæller banelægger Anders Ingvardsen. - Terrænet er en blanding af åbne klitter, tæt bevoksede klitområder, plantage og et helt specielt område, der er åbent, letløbt og teknisk meget svært. Banerne bliver teknisk, fysisk og mentalt krævende, og der bliver ingen tvivl om, at banerne udfordrer alle. Dette er en perle i orienteringens univers. Udover dette, så er området naturskønt og køreturen værd.

Med fire DM'er i så fremragende terræner, så er der lagt op til et spændende orienteringsefterår.
Så sæt krydset nu - til efterårets store udfordringer.
Se mere på klubbernes hjemmeside