Skip to main content

45.000 kr. til JWOC 2010

| Administrator | Nyheder 2007

Idrætsfonden Danmark er klar med penge til at bringe JWOC 2010 til Danmark.

Selvom WOC 2006 gav underskud, og udløste et væsentligt beløb i underskudsgaranti er Idrætsfonden Danmark klar med friske penge, for at sikre at et Junior verdensmesterskaberne (JWOC) i 2010 kommer til Danmark.

Vi har søgt og skal i august 2007 i Kiev kæmpe om værtskabetet med 4 andre nationer. Til det formål har vi fået kr. 45.000 i hvervetilskud.

Det er Dansk Orienterings-Forbund deri tæt samarbejde med Aalborg Orienteringsklub, der søger opgaven. Walter Rahbek, har stillet sig i spidsen for bestræbelserne, for at sikre Aalborg og DOF værtskabet.

Helge Søgaard HB, der har stået som kontaktperson overfor IOF, er fortrøstningsfuld. Vores bud på arrangementet vil være det bedste, med unikke kort over spændende terræner og med Aalborg som værtsby og Idrætsfonden som sponsor, bør det ikke gå galt.

Bliver det Danmark i 2010 kan værtsbyen Aalborg byde på en spændende Sprint i midtbyen og Mellemdistancenen og Langdistancen, som er lagt i krævende klitterræner, mens Stafetten vil være henlagt til de lækre bakker i Rebild.

Alle deltagere vil bo samlet på Aalborg Kasserne, mens de flere hundrede publikumsløbere vil befolke stævnepladser, campingpladser, vandrehjem og hoteller.

Det bliver bare stort – hvis det lykkes at vinde værtskabet.