Skip to main content

Landsholdets næste stop: Kiev

| Administrator | Nyheder 2007

Landstræner Jakob Ødum og landsholdet er nu på vej til Kiev, Ukraine for at forberede sig til VM i august. De deltager i VM arrangørernes officielle VM-træningstilbud i dagene 31/5 til 7/6

Som forberedelse til sommerens verdensmesterskaber i Kiev i Ukraine med konkurrencer fra den 18. august til den 26. august rejser landstræner Jakob Ødum i dag med landsholdet til Kiev på en uges træningsophold.
Landstræneren har med sig en 10-personers-trup bestående af:
Anne Konring Olesen, FIF Hillerød
Signe Søes, OK Pan
Tue Lassen, Faaborg OK
Christian Nielsen, Faaborg OK
Christian Christensen, OK Pan
Mikkel Lund, Faaborg OK
Rasmus Søes, Farum OK
Troels Nielsen, Horsens OK
Claus Bloch, OK Pan
Rene Rokkjær, OK Pan

Ane Linde, OK Pan er eneste aktive fra elitegruppen som ikke er med. Da hun ikke er disponibel under VM i Ukraine i august, er hun på den baggrund heller ikke aktuel for VM-træningslejren. Til gengæld er der blevet plads til klubkammeraten René Rokkjær, som efter sidste års VM satte et stort spørgsmål ved sin egen fremtidige satsning. Som bekendt var René med til NOC i starten af denne måned, og det har givet den dygtige løber blod på tanden til at ville give den en skalle frem mod VM i Ukraine.
Denne træningslejr er landsholdets anden af to i Ukraine før det går løs til VM i august. Om de udfordringer, der møder løberne siger landstræneren: -”På vores første træningssamling fandt vi ud af, at terrænet ikke giver de store tekniske udfordringer. Konkurrencerne vil blive afgjort af de løbere, der kan holde høj fart, så vort fokus på denne træningslejr bliver at holde høj fart på de tekniske træninger – det giver simpelthen ingen mening at løbe rundt i hygggetempo”, som landstræner Jakob Ødum udtrykker det. Videre kan han oplyse, at landsholdet under træningsugen deltager i de Ukrainske mesterskaber med fuldt program, hvilket betyder 3 kvalifikationsløb og 3 finaler. Afslutningsvis før landstræneren tjekker ind på flyet i Kastrup udtrykker han også håbet om at holdet får lov at opleve lidt af den Ukrainske varme sommer, så løberne også har den erfaring med sig hjem fra træningsopholdet torsdag i næste uge.

http://www.woc2007.org.ua/