Skip to main content

Fra ROCKS til TOUR

| Administrator | Nyheder 2007

Fra varme hveder og stejle gader i Gudhjem til klipper og stor natur i Rø.

Knap var præmieoverrækkelsen efter NOC 2007 Sprinten færdig, før publikum begyndte at klæde om midt på havepladsen i Gudhjem. Et fantastisk skue, der næppe ses magen til i verden.

Mere end 400 havde taget imod tilbudet om at løbe på klipperne – Run on Rocks. Selvom det er forholdsvis korte baner, blev der slidt på kræfterne og de mange stejle trapper, gader og klipper.

Humøret fejlede ikke noget, og der blev nikket anerkendende til Troels Christiansen og Asger Jensen, der sammen har skabt et unik kort og drilske baner.

Og så blev det også alvor for bredden. Fredag var 1. etape på NOC en TOUR. Her fik de over 900 deltagere lov til at løbe i landsholdsløbernes fodspor.

Rø Plantage, ser lidt kedelig ud på et kort i stor målestok. Den ligner en midtjysk plantage på vej- og stibilledet, men det der ER ikke tale om at kedelig plantage. Skoven er kuperet og fyldt med spændende detaljer og klipper af nordisk tilsnit.

Stævnepladsen var en perle. En flot grøn eng med udsyn til en klippevæg, hvor publikumsposterne meget smukt var placeret.

Torsdags aften i Gudhjem og fredagens gode bekendtskab med Rø lover godt for de komme to dage i Paradisbakkerne og Bastemosen.

Og huskede jeg lige at prise vejret ! – Det levede op til Bornholms turistslogan: Solskinsøen. –

Og endelig skal jeg huske at nævne, at der også de sidste to dage er åbne baner til salg. Du kunne jo beslutte dig i sidste øjeblik til at være en del af et fantastik stævne.

http://www.noc2007.dk