Skip to main content

Seniorlandsholdet til NOC udtaget

| Administrator | Nyheder 2007

Efter weekendens testløb, havde landstræneren fået svar på de fleste af de navne, der skulle hæftes på de 16 pladser til NOC. Efter at have været i tænkeboks mandag er de sidste navne faldet på plads

Om udtagelsen udtaler landstræner Jakob Ødum: -” Udtagelsen til NOC blev præcis så vanskelig som forudset. Særligt på herresiden gav testløbene et meget broget billede, hvor flere af løberne leverede indsatser af meget varierende kvalitet.

Som et samlet indtryk må jeg konstatere, at der blev præsteret ujævnt, - både af de løbere som er udtaget til holdet og af de løbere som ikke er udtaget. I sidste ende blev det dog de rutinerede løbere som markerede sig stærkest, hvilket udtagelsen afspejler, og landstræneren fortsætter: -”set i et større perspektiv ville det have været kærkomment, hvis flere af de yngre løbere havde formået at kvalificere sig til holdet, - men en resultatanalyse af de to testløb illustrerer, at der stadig er behov for yderligere teknisk træning og stabilisering og for nogen også for en stærkere fysik inden de er parate til en senior A-landsholdsoptræden”, sluttede landstræneren.For damernes vedkommende var udtagelsen derimod hurtigt klar. Her skulle der udtages seks løbere og som landstræneren udtrykker sin vurdering, -”der var kun de udtagne seks løbere, som levede op til vores udmeldte udtagelseskvalitetskriteriet”.

Udtagelsen giver et glædeligt landsholdscomeback til Helene Hausner, OK Øst, Birkerød. Helene måtte melde fra til sidste års VM på hjemmebane på grund af knæproblemer, men er nu igen blevet konkurrenceklar efter hendes langvarige skadesproblemer.Holdet består af 10 herrer og 6 damer:

Herrer:
Claus Bloch, OK Pan
Jeppe Borch, Silkeborg OK
Thomas Jensen, Tisvilde Hegn OK
Henrik Jørgensen, OK Pan, Århus
Mikkel Lund, Faaborg OK
René Rokkjær, OK Pan
Rasmus Søes, Farum OK
Michael Sørensen, Tisvilde Hegn OK
Chris Terkelsen, Farum OK
Peter Horstmann, Søllerød OK

Damer:
Helene Hausner, OK Øst, Birkerød
Gry Johannsen, OK Pan, Århus
Ane Linde, OK Pan, Århus
Rikke Nygaard, FIF Hillerød
Anne Konring Olesen, FIF Hillerød
Signe Søes, OK Pan, Århushttp://www.noc2007.dk/