Skip to main content

Skarp sol og vind

| Administrator | Nyheder 2007

Årets påskeløb vil blive husket for det knivskarpe lys og den lidt kolde vind.

Der var ingen der i februar måned kunne forudsige at en drivvåd vinter, skulle slutte med tør jordfygning i begyndelsen af april. Faktisk var arrangørerne lidt bange for at parkeringsarealerne ville stå under vand, men sol, varme og vind op til stævnet klarede den del af bekymringerne.

Påskeløbene er en fantastisk oplevelse og alle tiders lejlighed til at få klubben af sted på tur. Og 2007 udgaven med St. Binderup og Mariager Fjord som ansvarlige var ingen undtagelse. Der var udfordrende terræner, gode kort og spændende baner. Så det kunne ikke gå galt.

Første dag gjorde vinden sit til at drille arrangørerne. Den flotte målportal blev tvunget i knæ, og beregnerteltet have svært ved at skabe læ for teknik og mandskab, hvilket gav kø og forsinkelser i målslusen og på resultattavlen. Men det kunne ikke tage pyntet at et flot arrangement.

Dag 2 og 3 bød på bedre læ, mindre vind og mange flere højdekurver. Lyngbakkerne i Rebild bed godt fra sig på 2. etape. Festen sluttede med jagtstart i Nørreskoven, med lynhurtige tider i det åbne og småkuperede terræn.

Næste år er der Påskeløb på Fanø. Det bliver en tilbagevending til rendyrket og tæske svær klitorientering for de sorte baner. Påskeløbene er en god opfindelse. Det blev bevist endnu engang.

Læs resultater på stævnets hjemmeside...

http://www.mariagerfjordok.dk/staevnesider/Paaske07/indbydelse.htm