Skip to main content

Orientering nu på online TV

| Administrator | Nyheder 2007

Manden bag verdens førende orienteringsnyhedsportal, World of O, Jan Kocbach lancerede i går en verdensnyhed: Orientering som online TV

Mediedirektøren for VM i Danmark 2006, Johan Fegar udtaler: - ”Med initiativtagerens nyeste tiltag sætter World of O.com igen nye standarder og sænker barrieren for formidlingen af orienteringssporten.
TV mediet er under stadig forandring, og vil orienteringssporten være synlige, så peger mange ting i retning af, at Internettet og egne billedproduktioner er fremtiden. Det svenske forbund har for eksempel succes med selv at producere indslag til deres TV magasin som vises på både digitalt TV og Internettet; og medier som YouTube.com har vist, at i dag kan alle lave TV.

Med WoO-TV har WorldofO.com formået at give os en samlet platform til at udstille resultatet af orienteringsverdenens fælles anstrengelser for at formidle vores fantastiske sport i billeder. Nu er det op til os at hoppe ud i det og følge op på initiativet ved at fylde WoO-TV med spændende materiale af en stadigt stigende kvalitet”.

Specielt interessant, set fra et dansk synspunkt er, at netop afviklede Spring Cup er premiere udsendelsen og pt. på forsiden af worldofo.comhttp://tv.worldofo.com