Skip to main content

Godt nytår

| Administrator | Nyheder 2006

Kære danske orienteringsløber. Du ønskes et godt nytår med et stort tak for samarbejdet i 2006 fra os ansatte.

Det har været et fantastisk år. Dansk orientering er i verdensklasse. Og vi har grund til at tro på, at vi kan blive der, også i tiden der kommer..

Gode resultater fra vores landshold set over hele året og lovende resultater fra Juniorerne viser os at nye talenter er på vej frem. Kun tiden og vores evne til at give dem opbakning vil vise os, hvor langt de kan nå.

På det organisatoriske plan står vi også med nye store muligheder. Vi har lært meget af WOC 2006. Denne lærdom skal nu omsættes til det daglige arbejde. Korttegning og banelægning på et niveau vi ikke hidtil har set, samt nye landvindinger på IT og kommunikation, som vi skal have fordøjet og forenklet.

Og vi vil også gerne arbejder langsigtet på det internationale område. Vores formand, Ole Husen, er på vej imod en international karriere i IOF. Det lille land, Danmark, stiller med et stærk hold i IOF. Udover Ole Husen som netop er blevet formand for MTB-O Commission, har vi Ove Gasbjerg med i Foot-O Commission, Finn ”Condes” Arildsen i IT, og Flemming Hjort Jensen i MAP Commission.

Samtidig arbejder vi på at tiltrække flere internationale begivenheder. Ved indgangen til 2007 er vi vært for NOC 2007 på Bornholm. 4 spændende dage i noget af det bedste terræn vi kan byde på. Det gælder både for landsholdsløberne og publikum.

Og på lang sigt har vi drømme om at tiltrække et Juniorverdensmesterskab, JWOC, og et World MTB Orienteering Championships, MTB-O WOC, til Danmark i årene efter 2010.

Men vi skal lige have lidt luft efter WOC 2006 og NOC 2007 – og vi skal gerne blive nogle flere orienteringsløbere. Og heldigvis er meldingerne landet over positive. Der er grøde og lyst til at se nye medlemmer i rigtig mange klubber. Og det vigtige budskab er her:

De kommer, hvis vi kalder, og bliver hvis vi vil være er åbne og vedholdende nok. En kæmpe klubopgave at få de nye til at blive faste medlemmer. Det er her du kan gøre en forskel i 2007.

Fra NY til FAST er overskriften for året 2007 – Godt Nytår til alle.

Staben


PS. –
I 2006 arbejdede vi lidt med vores Image og overvejelser om kommunikation. Det kom der mange skøre oplæg og historier ud af. – Her er et af dem.

Tag godt imod: Generalens Skærm-ydsler :-)

- En lille uformel nytårgave til eftertanke og måske et smil.

http://www.do-f.dk/forbund/dok/blanket/Manual.pdf