Skip to main content

Talentpris til Dansk Orienterings-Forbund

| Administrator | Nyheder 2006

Som eksponent for DOF’s generelt flotte junior- og talentarbejde har Team Danmarks sportsafdeling indstillet Lars Lindstrøm til at modtage TDs nye talentpris ved årets sportsshow i Herning den 6. jan.

Team Danmarks Talentpris afløser den tidligere Ragnhildpris som Dansk Orienterings-Forbund to gange har været indstillet til ved sportschef K. K. Terkelsen.

Med den nye pris ønsker Team Danmark at hylde initiativer, der styrker udviklingen af danske sportstalenter.
I betingelserne for at modtage prisen angiver Team Danmark:
”Prisen går til en atlet, en klub, en træner, en sportschef, en kommune eller andre, som i løbet af det seneste år har gjort en ekstraordinær indsats for at styrke talentudviklingen i dansk elitesport.
Talentudvikling er en central del af Team Danmarks arbejde. En veltilrettelagt og vidensbaseret talentudvikling er forudsætningen for, at Danmark også i fremtiden kan levere store internationale resultater.”

Det er utrolig dejligt, at Dansk Orienterings-Forbund nu for tredje gang fremhæves som et forbund, der yder en ekstraordinær indsats på talentudviklingsområdet, som bl.a. gav så flotte resultater ved sommerens Junior VM.
Team Danmark har som eksponent for dette arbejde indstillet Lars Lindstrøm. Prisen uddeles ved DR's store årlige sportsgalla, der finder sted lørdag 6. januar 2007 i Messecenter Herning.

Når forbundet nu igen bliver fremhævet for en speciel indsats på området, skyldes det ikke alene den store indsats Lars Lindstrøm lægger i arbejdet med juniorerne. Alle i dansk orientering og ikke mindst juniorerne ved, at bag de flotte resultater ved Junior VM står et stærkt og dygtigt trænerteam bestående af Ulrik Staugaard og Lars Lindstrøm med støtte af holdleder Lone Hansen, men også forbundets talentudviklingstræner Jan Scheel har store aktier i indstillingen.

Tillykke til dansk junior- og talentarbejde, tillykke til alle trænere og ledere, der arbejder for denne sag og tillykke til Lars Lindstrøm med indstillingen.
Lad os håbe det denne gang lykkes for orienteringssporten at gå til tops og få prisen.