Skip to main content

Stærkt udlæg

| Administrator | Nyheder 2006

MTB-O projektgruppen lægger stærkt ud med tilbud om MTB-O Camp i Jammerbugten

Hovedbestyrelsen har valgt at sætte turbo på udvikling af MTB-O. Dette sker ved, at vi trods stram økonomi, fastholder en pæn bevilling til arbejdet. Samtidig er denne nye disciplin nu organisatorisk placeret i en projektgruppe direkte under HB.

Men det er absolut det er ikke svært at få noget til at ske på dette område. MTB-O folket er forfulgt af ildsjæle, gode ideer og masser af energi.

Første større udmelding til 2007 er årets MTB-O camp. Den er på forhånd næsten overtegnet, fordi den tilsvarende O-Camp 2006 på Bornholm var en stor succes.

Nu foreligger den endelige indbydelse, hvor Johan Holkmann fra projektgruppen skriver i indledningen:

”MTB-O Camp 2007 – Jammerbugten” er en træningslejr for mountainbike orienterings-ryttere i før-påsken 2007. Træningslejren vil have fokus på eliten, men alle er velkomne uanset alder og niveau. Træningslejren har til formål at forberede deltagerne teknisk og fysisk til den nye sæson, men der vil også blive lagt vægt på sociale aktiviteter der kan knytte bånd både nationalt og internationalt mellem MTB-O folket.
Der vil både være diverse tekniske træninger og en gennemgående MTB-O konkurrence, men det foregår på et uformelt niveau, hvor alle selv bestemmer, hvor meget de vil deltage i.


Tidspunktet er fra den 30. marts til 4. april og tilmeldingsfristen den 1. januar 2007.

Læs meget mere i indbydelsen via MTB-O projektgruppens hjemmesiden:

http://mtb-o.do-f.dk/