Skip to main content

Det blev Løndal !

| Administrator | Nyheder 2006

Banelægningskunkurrencen 2007 får et løft. Klinteskoven udskiftet med Løndal skov.

Hvem har ikke haft den lille drøm ? - At stå som banelægger i et af Danmarks mest spændende terræner på et af Danmarks smukkeste kort.

Oplægget var at du skulle lægge en H 21 bane på det gamle kort over Klinteskoven på Møn. Men flere synes det var forkert at bruge det kort, når terrænnet iøvrigt er lukket af hensyn til DM næste år.

Selvom vi aldrig sætter vores fod i terrænet, da banelægningskonkurencen 100% er teoretisk, var stemningen imod.

Derfor tog planudvalget kontakt til Flemming Nørgaard fra WOC 2006 og fik velvilligt et restoplag af kortet over Løndal skov fra WOC 2006 stillet til rådighed til årets banelægningskonkurrence.

En helt unik chance for at arbejde med et kort og et terræn, der næppe findes bedre i store dele af verden. Det bliver en stor opgave at afkode kortet og terrænets mange muligheder. En sand test af landets bedste på området.

Tøv ikke - Bestil straks mindst 10 deltagerpakker til din klub, som kan omdeles her ved julehyggemødet, eller klubaften. Det koster bare 400,- kr hvis I går til bidet og bestiller samlet.

Send en mail til Malene på adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og opgav dit navn, postadressen og antal pakker. Så kommer pakkerne direkte til dig.

Se hele kortet via link. Her ligger det klar til at hente hjem på din PC'er, så du kan lægge det ind i Condes og løse opgaven ad den vej. En ny mulighed i år og en ekstra træning for dem der vil og kan den kunst...http://www.do-f.dk/forbund/dok/vejled/Londal300dpi.jpg