Skip to main content

U-16 træner søges

| Administrator | Nyheder 2006

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle vore unge talenter, så er jobbet her

Som et led i DOFs talentudviklingsarbejde søges en træner med ansvar for U-16 landsholdet. Der er to primære funktioner for den nye U16-træner, herunder:

·\tat planlægge og gennemføre 3 træningssamlinger samt U16-landsholdets deltagelse i Ungdoms-EM (EYOC).
·\tat arbejde med personlige udviklingsplaner for gruppen løbere i samarbejde med TKC-træner og personlig træner.

U16-trænerens arbejde vil ske i tæt samarbejde med DOFs talentudvikler (Jan Scheel) samt juniorlandstrænerne (Ulrik Staugaard og Lars Lindstrøm), for derved at sikre sammenhæng i DOFs talentudvikling. Yderligere vil tovholder for ATK blive inddraget i arbejdet, såfremt DOF får godkendt ansøgning om pilotprojekt vedr. ATK. Læs mere om ATK her: http://www.teamdanmark.dk/CMS/cmsdoc.nsf/content/webs6l7bsu

Det foreløbige program for U16-landsholdet er nedenstående aktiviter. Den nye U16-træner vil naturligvis have mulighed for at præge dette program, men der lægges vægt på, at talentudviklingsstrukturen i de store træk er på plads, og at 2007 er sidste del af implementeringen af det træningskoncept som er blevet beskrevet i DOFs talentudviklingsprojekt (1. jan 2005-1. jan 2007). Se beskrivelse af DOFs talentudviklingskoncept her: http://elite.do-f.dk/elite/Pdf/Træningskoncept%20TKC.pdf

U16 aktiviteter:
Januar\tWeekendsamling i DK (TD-center, Silkeborg)
April\tWeekendsamling i DK (relevant terræn for EYOC)
Maj\tTestløb til EYOC/JWOC
Juni\tEYOC (Eger, Ungarn)
Okt\t4 dages-samling (Nordisk el. DK)


Generelt om DOFs talentudviklingskoncept
Der er ved opbygningen af træningskonceptet lagt vægt på, at U16-træneren (i samarbejde med hjælpetrænere) skal have den fornødne tid til at gennemføre den personlige opfølgning på samlinger, men ligeledes gennem personlige udviklingsplaner at arbejde sammen med TKC-trænere/personlige trænere, således at der kontinuertligt bliver fulgt op på løbernes træning og udvikling. Af samme grund vil det primært være DOFs talentudvikler og ATK-tovholder, der forestår de overordnede udviklingsmæssige tiltag i DOFs talentudvikling, med en naturlig inddragelse af U16-træner samt Juniorelitetrænerne.

Generelt – opdeling i talentudviklingsarbejde (udover junioreliten):
·\tU16-træner (praktisk træning) og løberopsamling. Permanent funktion.
·\tTalentudvikler (opfølgning/implementering på beskrevet talentudviklingskoncept i DOF) – hovedvægt på udvikling i TKC. Sparring med ATK-tovholder omkring udviklingen af ATK (forberedelse mod implementering af ATK). Tidsbegrænset funktion i første omgang i 2007.
·\tATK-tovholder (beskrivelse af aldersrelateret træningskoncept i DOF). Tidsbegrænset funktion i 2007 og 2008.

Ansøgningsfrist er 22. november 2006 ved fremsendelse af kort ansøgning til sportschef K. K. Terkelsen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Såfremt der er spørgsmål vedr. træneropgaven er du meget velkommen til at kontakte talentudviklingstræner Jan Scheel på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 98393959 eller 61467338. Ligeledes kan du naturligvis kontakte K. K. Terkelsen for spørgsmål på telefon 75871705 eller 23393517.