Skip to main content

Træneruddannelse – sidste tilmeldingsfrist

| Administrator | Nyheder 2006

Vi vil så gerne afvikle trænerkurser, men kan kun gøre det, hvis der er nogen, der vil lade sig uddanne.

Kalenderen viser i dag 1. november. Det betyder sidste tilmeldingsfrist for tilmelding til vinterens trænerkurser. Vi vil så gerne afvikle trænerkurser, men kan kun gøre det, hvis der er nogen, der vil lade sig uddanne.

I skrivende stund ser tilmeldingen således ud:

Klubinstruktørkurset, Niveau 1, som afvikles på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole dagene 24. og 25. november 2006 og 24. februar og 1. og 2. juni 2007

Her er tilmeldt 2 klubfolk + tilsagn om ca. 10 efterskoleelever

Klubinstruktørkurset, Niveau 1, til afvikling på Midtsjællands Efterskole dagene 8. og 9. december 2006 og 10. marts og 18.og 19. maj 2007.

Her er 1 tilmeldt

Klubtræneruddannelsen, Niveau 2 på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole dagene 24. og 25. november 2006 og 24. februar og 1. og 2. juni 2007:

Her er 4 tilmeldt.

Lige nu er kun ét sikkert, at Klubinstruktøruddannelsen på HNIE bliver afviklet. Til Træner I uddannelsen på Sjælland og Træner II uddannelsen på HNIE er der pt. for få tilmeldte.

Vi kan kun opfordre klubledere til at se sig rundt i klubben efter træneremner, få en hurtig snak med potentielle kandidater og få dem tilmeldt straks.

Vi vil også meget opfordre til, at de der sidste år tog Klubinstruktøruddannelsen, Niveau I og overvejer at fortsætte uddannelsen med at supplere med Klubtræneruddannelsen, Niveau II, får sig besluttet og tilmeldt straks.

Se de flotte helsides annoncer i seneste nummer af orientering.dk (O-Posten)

Tilmelding straks til K. K. Terkelsen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).