Skip to main content

Rasmus Djurhuus bedst på førstedagen ved JEC

| Administrator | Nyheder 2006

Første dagen på JEC (Junior European Cup) bød på tungt schweizisk terræn. Mange kurver og meget underskov gjorde det til en barsk oplevelse.

Følgende rapport er modtaget fra Spiez i Schweiz, hvor 20 danske juniorløbere prøver kræfter med de schweiziske bakker.
Henrik Jørgensen fortæller:
-Dagens bedste danske præstation stod Rasmus Djurhuus for. På den 7.8 km lange H20 bane var han næsthurtigst, kun overgået af sidste års suveræne verdensmester Olav Lundanes, Norge.
Lundanes viste endnu en gang stor løbstyrke og vandt med 4.15 ned til Rasmus på andenpladsen. Tredjepladsen gik til Norges Tore Bjørseth Berdal.
Emil Folino og Christian Bobach fulgte flot op med en femte- og sjetteplads i det stærkt
besatte startfelt.

I H18 blev det også til en fornem femteplads til Søren Bobach. Søren var dog ikke helt tilfreds med sit løb, men han var trods alt kun 1.56 efter
østrigske Christian Wartbichler.

I D20 ryddede de norske piger bordet med tre i top tre. Ane Linde var bedste dansker, 2.34 fra tredjepladsen. Ane kunne fortælle om flere småfejl og det kostede for meget i forhold til de stærke nordmænd.

De yngste piger var ikke alle lige tilfredse med deres løb. Men for alle, også for danskerne i de andre klasser, blev der hentet mange gode erfaringer, der for en dels vedkommende kan bruges til næste års JWOC.

http://www.solv.ch/cgi-bin/abfrage?year=2006&event=JEC+long