Skip to main content

Stormen i Frankrig løjet af

| Administrator | Nyheder 2006

Det blæser stadig i Auvergnes højland om end ikke så kraftigt. Arrangørerne har besluttet at finalen på mellemdistancen løbes på fredag.

Arrangørerne og IOF Foot O-Committee har nu haft møde for at beslutte, hvordan den helt ekstraordinære situation skulle tackles efter at dagens finale på mellemdistancen måtte aflyses på grund af den orkanagtige storm, der var ved at vælte det hele.
I morgen, hvor der efter programmet skulle være løbet sprint kvalifikation med efterfølgende finale, dropper man kvalifikationsløbet og afvikler alene en finale. Startlister bliver lavet efter lodtrækning i forhold til de startgrupper landstrænerne har placeret løberne i.
Den lange distance løbes som planlagt torsdag, men bliver nu ikke dette World Cups finale. Det bliver i stedet dagens aflyste mellemdistance, der altså løbes på den ellers programsatte fridag.

Der er blandt løbere og ledere forståelse og accept af den beslutning, der er taget, selv om de løbere, der i dag var startet og kommet godt i gang kan ærgre sig over, at de nu skal sætte sig op til samme konkurrence en gang mere.