Skip to main content

De danske herrer nr. fire i stafetten.

| Administrator | Nyheder 2006

Flot dansk herreindsats i stafetten ved Euromeeting - seniorholdet nr. fire.

Ved Euromeetings sidste konkurrence i Gdynia, Polen leverede specielt de danske seniorherrer en fornem indsats. Herreseniorholdet var med til at præge stafetten og var mindre end to minutter efter en tredjeplads.
Det var da også en meget tilfreds Jens Hansen, der berettede: –”Jeg kan ikke mindes, vi som hold har leveret så gode resultater ved en B-landskamp set over alle konkurrencer, og da slet ikke, at vi på den måde også har været med til at præge stafetten. Vi fik en kanonstart på første tur med Nikolai Nielsen, som kom først ind til skiftet. På andenturen tabte Rune lidt terræn og han havde lang gafling, så han kunne sende Rasmus Søes ud på sidste tur som femtemand. Det lykkedes Rasmus at hente en enkelt placering, så vi samlet sluttede som nr. fire kun to minutter efter en medaljeplads. Det er meget tilfredsstillende”, sluttede Jens Hansen.

Om juniorholdet sagde U-25 træneren. – ”De mangler rutine, det er helt klart, og det giver sig udtryk i, at de taber fokus og bommer, når de bliver presset, men de har bestemt fået en masse brugbare erfaringer. Jeg vil dog gerne fremhæve Rasmus Djurhuus, der på sidste turen, selv om holdet var langt efter, faktisk løb op med de bedste. Det viser klasse".

For damerne løb Ane Linde første tur, akkurat som til VM. Ane var meget opsat på at levere en stærk indsats. Desværre for Ane manglede der en gaflingspost netop på den bane Ane løb. Ane kom frem til posten alene, og det betød at hun satte kostbare tre minutter til på at lede, før hun blev overbevist om, at det ikke var hende der var forkert på den. Ses bort fra tidstabet ved den manglende post, leverede Ane et rigtig flot løb.
Rikke og Karina leverede også udmærkede løb selv om de satte tid til i forhold til de bedste.

Den famøse manglende post gik i øvrigt også igen på herrernes bane, men her var der ingen der blev straffet så hårdt som Ane, da de kom i grupper.

Resultater
Herrer, hver tur på ca. 8 km med 390 m stigning og 15 poster.
1.\tFinland 1, 128.16
2.\tNorge 1, 128.32
3.\tPolen 1, 130.49
4.\tDanmark (senior), 132.30
(Nikolai Nielsen, Rune Olsen, Rasmus Søes)
12. Danmark (junior), 150.34
(Emil Folino, Sigge L. Jensen, Rasmus Djurhuus)

Damer, hver tur på ca. 6 km med 220 m stigning og 11 poster.
Otte hold deltog
1.\tSverige 1, 118.36
2.\tSverige 2, 119.06
3.\tNorge 1, 122.35
7. Danmark 135.39
(Ane Linde, Rikke Nygaard og Karina B. Knudsen)

http://www.euromeeting2006.end.pl/

http://www.euromeeting2006.end.pl/