Skip to main content

Anne og Rene, Trimtex Cup vindere 2006

| Administrator | Nyheder 2006

Med DM Ultralang blev 13. og sidste afdeling af årets Trimtex Cup afviklet. Anne Konring Olesen, FIF Hillerød og René Rokkjær, OK Pan blev de endelige vindere.

DM Ultralang var 13. og sidste afdeling af årets Trimtex Cup. Længe har det ligget klart, at de endelige vindere ville blive Anne Konring Olesen og Rene Rokkjær.
Med søndagens DM-resultater ændredes der heller ikke på de næstfølgende to pladser.
Hos damerne understregede Signe Søes med sin overbevisende sejr sin position som landets næstbedste dame og kunne med sejren cementere sin klare andenplads i Trimtex Cup.
Anne har deltaget i 10 af årets 13 ranglisteløb og har her vundet syv afdelinger og har en enkelt andenplads. Signe har også deltaget i 10 afdelinger og har vundet de fem og har tre andenpladser.
De to har altså på nær et enkelt løb delt årets førstepladser og medaljer mellem sig. Dorte Dahl vandt SM Lang, men det hører da med, at hverken Anne eller Signe blandede sig i dette løb

Hos herrerne har det ikke været helt så ensidigt, selvom René har været helt fremme året igennem.
René har deltaget i 11 af de 13 afdelinger og det er blevet til fire sejre. Klubkammeraten Claus Bloch og Jamie Stevenson Tisvilde Hegn OK er de, der har vundet næstflest gange, da begge noterer sig for to sejre. Sejrene i de resterende fem afdelinger fordeler sig med en afdelingssejr til hver af følgende løbere: Rasmus Søes, Farum OK, Christian Nielsen, Fåborg OK, Carsten Jørgensen, Tisvilde Hegn OK, Troels Nielsen, Horsens OK og Chris Terkelsen Farum OK.

Slutstilling i Trimtex Cup 2006
Der gives 50 point for et vundet løb, 45 point til nr. 2, 41 til nr. 3, 38 til nr. 4, 36 til nr. 5, 35 til nr. 6, osv. Otte af 13 løb tæller – 400 point er således den maksimale pointsum en løber kan opnå.

Damer
1.\tAnne Konring Olesen, FIF Hillerød 395 point
2.\tSigne Søes, OK Pan, Århus 385 point
3.\tKarina B. Knudsen, Horsens OK 322 point
4.\tGry Johannsen, OK Pan, Århus 302 point
5.\tHelene Hausner, OK Øst Birkerød 278 point

Herrer
1.\tRené Rokkjær, OK Pan, Århus 376 point
2.\tClaus Bloch, OK Pan, Århus 340 point
3.\tChristian Nielsen, Fåborg OK 325 point
4.\tRasmus Søes, Farum OK 319 point
5.\tTue Lassen, Fåborg OK 288 point

http://www.do-f.dk/elite/ranking.html