Skip to main content

Vindere af Landinspektør Junior Cup 2006

| Administrator | Nyheder 2006

DM Ultralang var den sidste af i alt otte afdelinger, som indgik i årets Landinspektør Junior Cup. Samlet vinder hos pigerne blev Ane Linde, OK Pan, og hos drengene Søren Bobach, Silkeborg OK

På en fantastisk efterårsdag med septemberblå himmel blev DM Ultralang og dermed også sidste afdeling af Landinspektør Junior Cup afviklet i Als Nørreskov.
Landinspektørerne var, som de har været ved alle afdelinger i år, igen repræsenteret ved præmieuddelingen. Denne gang var det Asger Sonne Kristensen, Silkeborg.
I starten af året blev der indgået en – foreløbig etårig aftale - med Den danske Landinspektørforening (DdL)om at sponsere juniorcuppen og juniorerne.
En af de ældre deltagere ved DM Ultralang spurgte mig, da jeg før stævnets start var ved at sætte bannere og stander op, ”hvorfor sponserer landinspektørerne juniorerne?”

Ved aftalens indgåelse i januar måned begrundede forbundets kontakt hos DdL, Jacob Hesselberg det således: - DdL er jo en lille branche, så ind imellem må vi tænke lidt kreativt for at gøre opmærksom på os selv. Det prøver vi bl.a. med dette sponsorat.
Der er ca. 1.500 landinspektører i Danmark, men der er brug for endnu flere. Faktisk er der så stor mangel på nye landinspektørkandidater, at landinspektørforeningen har set sig nødsaget til at igangsætte en kampagne for at tiltrække flere nye studerende til studiet
Vi har undersøgt, hvilken baggrund vores nuværende studerende har, og det viser sig, at mange løber eller har løbet orienteringsløb. Fællesnævneren mellem orienteringsløb og landinspektørarbejde er kortet. Næsten alle landinspektører arbejder med kort i en eller anden form, og mange af dem kombinerer også det udendørs opmålingsarbejde med indendørs beregning og korttegning".

I går var der en sand gavekortsregn over juniorerne. Der har til alle afdelinger været gavekort til nr. 1, 2 og 3 i begge juniorklasserne D/H 17 20. Det var der også i går, men dertil var der også præmier til de tre D/H 17-20 løbere som havde fået flest point i fem af årets otte afdelinger, så i alt blev der i går uddelt 12 gavekort fra DdL til juniorerne.
Den sammenlagte vinder kunne tage fra Als med et gavekort på 1000 kr, nr. to med 500 kr og nr. tre med et gavekort på 250 kr.
Tillykke til de seks samlede vindere og tillykke til dagens vindere.

Samarbejdet med landinspektørerne har været særdeles godt. Jeg er sikker på, at jeg har juniorerne med mig, når jeg udtrykker et ønske om, at det også fortsætter i 2007. Her er det naturligvis spændende at høre, om DdL synes at juniorcuppen som en del af deres hvervekampagne har været en god investering.

Slutstillingen i Landinspektør Junior Cup 2006
Der gives 50 point for et vundet løb, 45 point til nr. 2, 41 til nr. 3, 38 til nr. 4, 36 til nr. 5, 35 til nr. 6, osv. Fem af otte løb tæller– 250 point er således den maksimale pointsum en løber kan opnå.

Piger
1.\tAne Linde, OK Pan 245 point
2.\tMaja Alm, HTF 231 point
3.\tCamilla Bergmann, Allerød OK 209 point
4.\tLine Søderluind, Farum OK 197
5.\tSigne Klinting, FIF Hillerød 190 point
Det skal her bemærkes, at Signe Klinting kun har fire tællende løb.

Drenge
1.\tSøren Bobach, Silkeborg OK 250 point
2.\tChristian Bobach, Silkeborg OK 231 point
3.\tRasmus Djurhuus, FIF Hillerød 207 point
4.\tPhilip G. Lund, Søllerød OK 194 point
5.\tEmil Folino Nielsen, FIF Hillerød 188 point


http://www.do-f.dk/elite/ranking.html