Skip to main content

Stillingen i Kvitåvatn Stafetliga

| Administrator | Nyheder 2006

Efter 3. afdeling, hvor Fåborg OK ´s herrer blev diskvalificeret for manglende klip, ligger det til at kunne blive dobbelt sejr til OK Pan i årets Kvitåvatn Stafetliga

Efter Midgårdsormen – tredje afdeling af årets Kvitåvatn Stafetliga – er intet endnu afgjort i dameklassen.
Sidste års vinder FIF Hillerød bliver det ikke, da de kun har point fra et løb. OK Pan som vandt Midgårsormen står efter 3. afdeling klart med de bedste kort på hånden. De har to sejre og blot de gennemfører sidste og 4. afdeling, DM Safet, vil de stå som sammenlagt vinder. Skulle de blive diskvalificeret eller på anden måde udgå, har de deres andet hold som gardering.

Med Fåborgs manglende klip på anden tur i herreklassen og efterfølgende diskvalifikation i Midgårdsormen har et klart favorithold bragt sig ud af konkurrencen om at blive årets endelige vinder – ærgerligt for Fåborg og dobbelt ærgerligt, da det er en gentagelse af sidste års diskvalifikation ved Midgårdsormen, hvor de blev diskvalificeret pga. fejlklip på femteturen.
Nu ser det ud til også hos herrerne at ligge bedste til OK Pan, som ligesom de århusianske damer vandt Midgårdsormen. Blot en top syv, og de kan ikke røres, og ligesom Pan-damerne er også herrerne garderet med et andethold.

Stillingen efter Midgårdsormen og Kvitåvatn Stafetligas 3. afdeling.
Herrer:
1.\tSøllerød OK 118
2.\tTisvilde Hegn OK 117
3.\tFIF Hillerød\t 116
4.\tOK Pan\t 100
5.\tAalborg OK 82
6.\tFaaborg OK\t 81

Damer
1.\tOK Pan\t 100
2.\tOK Øst\t 79
3.\tOK Pan 2\t79
4.\tAalborg OK\t74
5.\tFIF Hillerød\t 50
6\tFarum OK\t 45

http://www.do-f.dk/elite/ranking.html