Skip to main content

Midgårdsormen gav dobbeltsejr til OK Pan

| Administrator | Nyheder 2006

Suveræn sejr i Freja til damerne fra OK Pan. Sejren til herrerne i Thor, og dermed dobbeltsejr til OK Pan i Kvitåvatn Stafetligaens 3. afdeling skete efter Fåborg OKs diskvalifikation.

I Freja var der kun fem hold til start og i den kamp var holdet fra OK Pan med Rie Stenhøj Baun Christensen, Yvonne Fjordside, Gry Johansen, Mette Hjerrild og Ane Linde på holdet helt suveræne. Ane Linde var i mål ca. 36 minutter før landsholdskollegaen, Maja Alm, sidstetursløber for HTF. Tre’er blev OK Pans andethold.

I Thorklassen var der en tæt og spændende dyst mellem flere hold, men i slutfasen var det Fåborg OK, OK Pan og FIF Hillerød, der kæmpede tæt.
Først i mål kom Fåborg OK med Tue Lassen tæt fulgt af Christian Christensen, OK Pan. Desværre for Fåborg OK var Ulrik Lassen kommet hjem fra skoven efter andenturen uden elektronisk kvittering, hvorfor en godkendelse var afhængig af kvitteringer i backupkortet. Desværre manglede kvitteringen fra post 128 i backupkortet, hvorfor stævneledelsen diskvalificerede holdet. Selv om andre løbere kunne bevidne, at Ulrik havde været på posten er reglerne klare: det er løberens ansvar, at der enten er elektronisk eller manuel kvitteringer med hjem fra skoven fra alle poster. Er dette ikke tilfældet bliver løberen og i dette tilfælde også holdet diskvalificeret.
Sejren gik derfor til OK Pan med Torbjørn Gasbjerg, Martin Hansen, Rene Rokkjær, Morten Fenger-Grøn, Ebbe Nielsen, Thomas Skouenborg, Henrik Jørgensen og Christian Christensen på holdet.
To’er blev FIF Hillerød, der kom ind et par minutter efter og på tredjepladsen, noget efter kom Tisvilde Hegn OK.

Odinklassen blev vundet af Roskilde OK, som i den afsluttende fase kom fra baghjul og overhalede Ålborg OK, tre’er blev HTF.

Tjalfe blev vundet af Tisvilde Hegn OK med OK Øst/Søllerød på anden pladsen og OK Pan på tredjepladsen


http://www.orientering.dk/esbjerg/2006/Midgaardsormen/index.htm