Skip to main content

Favoritsejre ved DM Mellem på Fyn

| Administrator | Nyheder 2006

De to VM løbere, René Rokkjær, OK Pan og Anne Konring Olesen, FIF Hillerød vandt efterårets første DM.

På en regntung bane i Langesø Skov med masser af fynsk underskov i form af brombær og brændenælder blev det til favoritsejre ved efterårets første danske mesterskab, Mellemdistancen.
René Rokkjær, der til VM for tre uger siden ikke rigtig var tilfreds med sin form, synes nu at have fundet VM-formen. I suveræn stil var han næsten tre minutter foran nummer to, unge Tue Lassen, Fåborg OK. På trejdepladsen yderligere otte sekunder efter kom VM bronzevinderen Claus Bloch, OK Pan.
En tilfreds René udtalte efter løbet: - ”Jeg var meget, meget tilfreds med mit løb, min form er i top og jeg havde et stort set fejlfrit løb”.
I dameklassen var det ikke uventet Anne Konring Olesen, FIF Hillerød der vandt. Den dyst, der var set frem til, mellem Helene Hausner, OK Øst og Anne Konring udeblev, da Helene ikke var til start grundet den knæskade, der også holdt hende væk fra VM.
Anne var dog ikke specielt tilfreds med sit løb: - ”Det blev en pligt fightersejr. Noget godt løb blev det aldrig i de fynske brombær”, var Annes ræsonnement efter løbet.
På de to næste pladser kom to tidligere landsholdsløbere, Tenna Nørgaard, Tisvilde Hegn OK (juniorverdensmester i 1993) fire sekunder efter og yderligere knapt to minutter efter var det Ulrika Ø. Jørgensen, Kolding OK, (nr. 10 ved VM på kortdistancen i 1991).

Resultater
Damer 5.45 km
1.\tAnne Konring Olesen, FIF Hillerød 39.42
2.\tTenna Nørgaard, Tisvilde Hegn OK 39.46
3.\tUlrika Ø. Jørgensen, Kolding OK 41.29
4.\tKarina B. Knudsen, Horsens OK 42.38
5.\tYvonne Fjordside, OK Pan 43.19

Herrer 6.45 km
1.\tRene Rokkjær, OK Pan 35.21
2.\tTue H. Lassen, Fåborg OK 38.15
3.\tClaus Bloch, OK Pan 38.23
4.\tChristian Christensen, OK Pan 38.52
5.\tThomas Jensen, Tisvilde Hegn OK 39.03

http://www.odense-ok.dk/DM2006/