Skip to main content

Otte af elleve danske VM-løbere til start

| Administrator | Nyheder 2006

Alle de danske VM-løberne på nær tre er til start, når Odense OK afvikler efterårets første danske mesterskab i orientering ved Langesø på lørdag.

Når DM på mellemdistancen afvikles ved Langesø på lørdag er der lagt op til spændende konkurrencer i både herre- og dameklassen.

Af de danske VM løbere i herreklassen mangler kun Carsten Jørgensen og Chris Terkelsen. Carsten rejste umiddelbart efter VM til New Zealand for at bosætte sig permanent og Chris Terkelsen, sidste års VM-sølvvinder, som ved VM på hjemmebane slet ikke kunne få fysikken til at fungere, er stadig sygemeldt. Chris Terkelsen var umiddelbart efter VM hos lægen for at få taget blodprøver. Prøven viste et for højt kaliumindhold og et for lavt hæmoglobindhold. Rådet var klart: - ingen eliteidræt indtil videre.

Alle de andre danske VM-stjerner er der, og det skal blive spændende at se om Mikkel Lund, sidste års vinder og Christian Nielsen, sidste års tre’er, begge VM-løbere og begge fra Fåborg kan give René Rokkjær, OK Pan, lidt mere modstand end ved de Jysk Fynske Mesterskaber i den forgangne weekend, hvor han satte alle grundigt på plads. Men andre vil helt sikkert også være med i medaljelegen, som Claus Bloch, VM bronzevinder på sprint, og Troels Nielsen, som lige akkurat ikke blev udtaget til VM, men som sidste år blev tre’er til DM Mellem

I dameklassen er det kun Signe Søes, OK Pan, der mangler af VM-løberne. Ved sidste weekends Jysk Fynske Mesterskaber var det Signe og så de andre. I den kommende weekend stiller Signe ikke op, idet hun har valgt at tage på ferie med kæresten, men sidste års mester, Anne Konring Olesen, FIF Hillerød er tilbage. Tilbage er også Helene Hausner, OK Øst, som grundet skade desværre ikke var med til VM. Helene er de to foregående år blevet DM-toer, men ingen tvivl om, at hun sammen med sidste weekends to’er, Gry Johannsen, OK Pan og Karina B. Knudsen, Horsens OK vil gøre alt for at udfordre Anne Konring og bryde hendes sejrsrække. Bortset fra et par sløje EM-udtagelsesløb i foråret har Anne Konring vundet alt i år.

http://www.odense-ok.dk/DM2006/