Skip to main content

De danske juniorer populære i Litauen

| Administrator | Nyheder 2006

Troels B. Hansen ( Camilla Bergmanns far) har efter dagens stafet sendt denne stemningsrapport fra JVM om den gode stemning på det danske juniorhold

Troels fortæller:
"Danskerne dominerede totalt billedet ved gårsdagens prisuddeling. Løberne er utroligt populære og vellidte blandt alle. Den friske, glade og ligefremme udstråling, som de vinder med ude på banen slår også igennem blandt publikummer og konkurrenter.

Danskerne fejrede sejren og bronzemedaljen med manèr igår. I en dannebrogs udsmykket vogn kørte de igennem byen som en anden sejrskarret og lod sig hylde.

Da national melodien blev afspillet var dansker lejren og specielt vore nordiske venner helt oppe at køre...

Så det var svært at få armene ned og få fokus og koncentration på dagens opgave; men igen imponerede de danske ungdomsløbere. Viljen til sejr og kampånden var helt i top, der var fart på - idag skulle det bare lykkes for alle og det gjorde det i høj grad både for pigerne og drengene. De unge travheste havde allerede vænnet sig til lugten af podieplads og ville bare ha' mere. Specielt må man sige at Rasmusserne: Rasmus Djurhuss og Rasmus "Skive Amok" Kragh gik fuldstændig suverænt til sagen og med koncentration lysende ud af ansigtet og sejrsvilje spurtede de ud på banen og løb deres hold op med flere placeringer.

Ane Linde, der var blevet sendt ud som to'er var nok blevet ud på hendes livs hårdeste opgave og kæmpede indædt mod den stærke konkurrence fra finnen og svenskerne. Det var marginalerne der gjorde forskellen og de var desværre ikke på Ane's side i den sidste afgørende sløjfe fra publikumsposten.

Dagens terræn var hurtigt, kortet var stort set helt hvidt med posterne placeret i teknisk vanskellige små-områder, med et detaljeret kurvebillede og tætheder.

Iaften er der festbanket og mon ikke det danske hold har en helt særlig grund til at feste helt igennem... En guld, en bronze og tre gange på podiet med en fjerdeplads, en femteplads og en sjetteplads er noget af det største dansk juniororientering nogensinde har oplevet.
Der er virkelig varmet op til WOC og til en strålende fremtid for dansk orientering.

Efter denne helt igennem imporende indsats kan der kun være tale om fuld skrue og fuldt hold når JWOC 2007 afholdes Down Under ..."

med venlig hilsen
Troels fra Druskininkai