Skip to main content

VM-arrangørerne og DOF abonnerer på presseklip

| Administrator | Nyheder 2006

VM arrangørerne og DOF har i fællesskab indgået en udklipsaftale med Observer

VM i orientering er noget specielt - og VM i Danmark er noget helt specielt.
VM skal blandt andet bruges til at synliggøre orientering som idræt og VM skal også være med til at synliggøre idrættens bedste udøvere.

Der gøres derfor en ekstra indsats for at få medierne til at få øje på, at vi har et VM i Danmark i august, med en målsætning om at lave det bedste VM nogensinde.
Der gøres også en ekstra indsats for, at medierne skal få øje på vore dygtige landsholdsløbere og lære dem at kende før VM.

For at få et klart billede af, hvordan vores mediestrategi virker, og hvad det pressemæssige udbyttte rent faktisk bliver, har VM arrangørerne og DOF besluttet i fællesskab at lave en udklipsaftale.

Den er indgået med Observer, som klipper alt hvad der skrives om orientering, om VM og om vore landsholdsløbere.
Aftalen løber fra den 20.4. til 31.12.06
De første klip er nu modtaget.

I forbindelse med VM vil der blive lavet en udstilling, så alle kan se, hvormeget omtale idrætten har fået.
Det betyder også, at hvis vore landsholdsløber, hvis de har beov for nogen form for dokumentation i forhold til sponsorater kan få det ved at henvende sig til forbundet.

Inge Nielsen, som tidligere var stemmen alle mødte ved henvendelser til forbundets kontor, har lovet at samle og sætte klippene i system, så det ikke bare udvikler sig til en stor stak papir.

Alle der således har behov for at vide noget om og hvad der er skrevet om en eller anden begivenhed, eller hvis der i forbindelse med noget sponsorarbejde er behov for at kunne dokumentere pressens omtale af en bestemt løber eller begivendhed skal man blot rette henvendelse til undertegnede.