Skip to main content

VM-revanche i Dronninglund Storskov lagt på køl

| Administrator | Nyheder 2006

Weekendens store orienteringskonkurrence i Dronninglund Storskov, ”Nordjysk 2-dages”, bliver ikke den VM-revanche som håbet.

Med et VM i Danmark i starten af august er alle internationale toporienteringsløberes øjne rettet mod Danmark. Løbet i den kommende weekend i Dronninglund Storskov er særdeles relevant set i VM sammenhæng. Der var derfor også overvældende stor tilmelding i eliteklasserne med adskillige VM-medaljører fra VM i Japan i fjor på startlisten. Hele det norske og svenske landshold var tilmeldt ligesom finske og spanske landsholdsløbere var på startlisten og dertil naturligvis hele det danske landshold med den danske VM-sølvmedaljevinder Chris Terkelsen i spidsen. Med ham var der ikke mindre end 12 VM-medaljetagere meldt til start, heraf fire verdensmestre.
Der var således lagt op til en række VM-revanche opgør i skoven. Men den megen sne har betydet en række afbud Desværre har hele det norske landshold meldt afbud og dele af det svenske landshold.

Arrangørerne erkender da også – ”at vi har aldrig nogensinde før haft så store snemængder til et Nordjysk 2-dages. Vinteren har været usædvanlig lang og kold i år og det har forhindret sneen i at forsvinde fra skovene, så alle løbere må være forberedt på ca. 10-40 cm sne i Dronninglund Storskov”.

Sne eller ej, det danske landshold ved det er et spændende terræn og stævnet vil selv med de afbud der er indløbet blive en rigtig god konkurrence i de danske landsholdsløberes forberedelser frem mod VM i august.
Og skulle det være lidt koldt i Dronninglund Storskov kan de danske landsholdsløbere tænke på, at de straks efter løbet søndag skal vende næsen mod Kastrup for at herefter at flyve til Allicante, Spanien, for i den kommende uge at gennemføre en træningssamling i sol og forårsvarme.

http://www.nordjysk2dages.dk/