Skip to main content

Kampagnematerialet er klar

| Administrator | Nyheder 2006

Kampagnematerialet til breddesatsningen er klar til brug.

Kampagnematerialet til breddesatsningen er klar brug. Materialet består af :

1-spaltet annonce i sort/hvid
1-spaltet annonce i farver
2-spaltet annonce i sort/hvid
flyers
plakater
folder
billeder til baggrunde og plakater

Materialet ligger som skabeloner i Word, Publisher og pdf-format og er lige til at benytte. Annoncer og flyers kan kombineres med tekster og farver. Materialet kan også kombineres på andre måder end de viste. Skrifttype og layout bør dog fastholdes for at gøre materialet så ens som muligt over hele landet.

Der er en række skabeloner under hver type. Med forskellige billeder og forskellige tekster.

Vil I let til det i klubben, og vil ikke til at rette i materialet, kan I få tilsendt en færdig pdf-udgave med jeres kluboplysninger. Det gør I ved at vælge én af de viste publikationer og sende oplysninger herom sammen med kluboplysninger og tekst til Jesper Lysgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Materialet er udformet til at kunne udskrives som pdf-dokumenter, og billeder er derfor trukket helt ud til kanten. Vil I udskrive på din egen printer, så træk billeder lidt ind på papiret.

Der er også en række billeder, der kan benyttes frem for de viste. I er også velkomne til at udskifte billeder, så I benytter nogen fra jeres egen klub.

I finder materialet på DOF's hjemmeside under 'Fagudvalg', herunder 'Bredde', og herunder 'Kampagnemateriale'

Rigtig god fornøjelse

http://www.dk-orientering.dk/bredde/breddemateriale.asp