Skip to main content

55. årgang

| Administrator | Nyheder 2006

Bladet du modtager i løbet af den kommende uge, har fået en mindre ansigtsløftning og nye farve i kanterne..

Der er lyttet til folket. På temadagen i Odense var det en klar melding at vi ikke bør sige "løb", når vi faktisk mener man gerne må gå.

Vores reklamefolk hvisker det samme. Vær klar og enkel i budskabet. Vis en flot rød/hvid skærm og sig navnet: Orientering. Den rød/hvide skærm er et stærkt symbol, enkelt og let at genkende. Har man set den en gang, og har man fået den knyttet sammen med os og vores sport, er den hjemme. Den kombination er unik. Den glemmer man ikke lige med det samme.

Vi behøver ikke 5 olympiske ringe i 5 farver. Vi kan nøjes med et kvadrat delt i vores egne nationalfarver, rød og hvid.
Glemt korrektheden og den fimsende orange her.

Det lugter af en bortforklaring, når vi siger at vi dyrker orienteringsløb. Fodbold hedder fodbold og ikke fodboldspil. Vi hedder Dansk Orienterings-Forbund og ikke Dansk Orienteringsløbs-Forbund.

Derfor har vi valgt at smide "sløb" væk. Også i navnet på det blad, som du modtager i den kommende uge. Det blev til endnu et kompromis. Et skridt i den rigtige retning vil de flere lidt bagklogt kunne sige. Navnet, orienteringsløb.dk, var nok en tand for langt ude.

Navnet, O-posten, er stadig medlemsbladets undertitel. En lille sejr for traditionen er det også at årgangsnumerne nu er ført tilbage til Ruder Konges tid. En lille men vigtig ændring, som de fleste sikkert vil synes om. Jeg er en af dem.

Det blad som du nu modtager er således nr. 1 i den 55. årgang af vores medlemsblad. Traditionen lever herved videre, selvom tiden vi lever i er en anden.

Tag godt imod ”orientering.dk”, nr. 1 årgang 55. Der er masser af spændende læsning og godt nyt til dem, der i år vil gøre lidt mere for at vi bliver mange. Læs også om WOC og Rene Rokjær, eller om det internationale arbejde i NORD.

Find bladet i din postkasse sidst på ugen, eller via link herunder

http://www.orienteringsløb.dk/