Skip to main content

DOF og Silva har indgået ny to-årsaftale

| Administrator | Nyheder 2006

Dansk Orienterings-Forbund og Silva Sweden AB har igennem mange år haft et godt samarbejde. I de første mange år sponserede Silva landsholdet med fuldt lansdholdsudstyr (løbetøj, overtræksdragter, benskinner, tasker og kompasser).
Siden 2002 har Silva satset mere på friluftssiden (outdoor) og mindre på orienteringssiden. Det betød at samarbejdet fra 2002 blev reduceret til alene at omfatte kompasser og tasker.
Den nye aftale, som just er underskrevet, omfatter udelukkende kompasser til landsholdene. Den nye aftale strækker sig frem til udgangen af 2007.

Der er altså ingen undskyldninger for vore løbere for ikke at holde ret kurs frem mod årets store orienteringsbegivenhed, VM i august.


Fakta om Silva Gruppen
Silva Gruppen er verdens førende på kompassiden. Virksomheden startede i 1932. I dag har Silva Gruppen en bruttoomsætning på næsten 300 millioner kroner og har cirka 230 personer ansatte verden over. Hovedkontoret ligger lige nord om Stockholm i Sollentuna. Vigtigste markeder er EU og USA.
Silva Gruppen er i dag repræsenteret i cirka 110 lande. Virksomheden består af otte selskaber i flere verdensdele med virksomhed inden for værktøj, plast, elektronik, kompasser og distribution opdelt på fire forretningsområder områder: Outdoor, Orienteering, Marine og Premium Gift.