Skip to main content

Bogholderiet

| Administrator | Nyheder 2006

Flytningen fra Farum er nu indledt, men bliver lidt forsinket

Som tidligere omtalt er det besluttet, at omlægge sekretariatsfunktionen i forbundet.

Team Danmark har accepteret at vi flytter tilbage til Idrættens Hus, og går i tæt samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund's Fællessekretariat omkring de administrative rutiner.
Også løn bogholderiet har vi indgået aftale om, ligesom vi får et mindre kontor i "Huset", som vi internt kalder "Mosehullet", fordi det gerne må lugte af orientering. Det bliver nu et flot og præsentabelt kontor, hvor landstræner Jakob Ødum skal have en fast plads, tæt på Team Danmark, der ligeledes fornyelig er flyttet til Idrættens Hus i Brøndby.

I mosehullet bliver der også en arbejdsplads til de øvrige ansatte, når de er i ”byen”, og til møder og kurser i Idrættens Hus, ligesom der er adgang til alle ”Huset’s” faciliteter, som kantine, overnatning, post, print og mødelokaler, alt sammen til rimelige penge.

Grunden til vi ikke allerede er flyttet fra Farum finder du netop i Huset, idet det kontor vi skal flytte ind i er under er under ombygning, og først er klar om 5-6 uger.

Bogholderiet er flyttet
Til gengæld er vi nu flyttet ind i Idrættens Hus i Esbjerg med vores bogholderi. Her får vores nye bogholder, Betty Samsing, fast plads. Også her er der en arbejdsplads til øvrige ansatte, når de kommer forbi med deres bærbare PC’er. Den vil nu nok mest blive benyttet af undertegnede.
Dette lejemål giver os på tilsvarende vis adgang til lang række gode faciliteter som mødelokaler, kopiering etc.
Også her vil vi, som i Brøndby kunne hører brølet, når der spilles superligafodbold, ligesom vi bliver nabo til bl.a. Esbjerg Vandrehjem, Svømmestadion Danmark og Team Danmarks kraftcenter for svømning og ishockey,

Bogholderiet i Esbjerg har adressen:

Dansk Orienterings-Forbund
Idrættens Hus
Gl. Vardevej 62
6700 Esbjerg

Telefon og fax: 43 45 77 90
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bogholderiet vil være bemandet to dage om ugen, hvor der vil blive foretaget bogføring og betalinger.

Mandage 08.30 - 13.30
Torsdage 14.00 - 16.00

Betty Samsing er min tidligere advokatsekretær og bogholder gennem 13 år.

Den nye struktur bygger på erkendelsen af, at vi bor og arbejder spredt, og af at Danmark er stort, når vi fysisk skal være tilstede mange steder, men lille, når vi erkender at telefonen og Internettet er opfundet. Jeg vil således hellere bruge timer på landevej for at møde 50 klubledere i Viborg i morgen end at gøre det samme for at kikke på regnskab i Farum.

Så, derfor - og fordi det giver en pæn besparelse allerede her i 2006.

Har du her i flytterodet svært ved at komme i kontakt med forbundet, vil jeg opfodre dig til at tage kontakt direkte til sportschefen, landstrænere, kortkonsulenten, breddekonsulenten eller generalsekretæren. Jeg har døgnåbent på – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., men svarer efter behov og evne.